Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Παραστρατιωτικές οργανώσεις αντιστέκονται στην έλευση του Αντίχριστου.

Συλλήψεις στις ΗΠΑ μελών παραστρατιωτικής οργάνωσης
Εννέα μέλη της θρησκευτικής παραστρατιωτικής οργάνωσης (Hutaree Militia) φανατικών χριστιανών συνελήφθησαν στις ΗΠΑ μετά από σειρά επιδρομών του FBI καθόλη τη διάρκεια του το σαββατοκύριακου στο Michigan την Indiana και το Ohio.
Η οργάνωση, όπως και πολλές άλλες που ανθούν στις ΗΠΑ και συνδυάζουν τις συνταγματικές ελευθερίες με την θρησκεία θεωρείται ακραία σε ότι αφορά την τήρηση του δεύτερου άρθρου του αμερικανικού συντάγματος που αναγνωρίζει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να φέρει όπλα, αλλά ταυτόχρονα φέρει και εσχατολογικά μηνύματα καθώς διακηρύσσει πως προετοιμάζεται για την έλευση του αντιχρίστου.
Όλα τα μέλη της οργάνωσης θεωρούν τις αστυνομικές και ομοσπονδιακές δυνάμεις ως κατασταλτικούς μηχανισμούς της κυβέρνησης με απώτερο στόχο την καταπίεση και την επιβολή στρατιωτικού νόμου στη χώρα, ενώ ταυτόχρονα απέφευγαν να έχουν την οποιαδήποτε συνδιαλλαγή με υπηρεσίες του κράτους, όπως άδειες οδήγησης, φορολογικό μητρώο ακόμη και τα όπλα τους φρόντιζαν να τα βρίσκουν από τη μαύρη αγορά χωρίς να είναι καταγεγραμμένα.

Οι επίσημες κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν ήταν «συνωμοσία και προτροπή σε στάση και προσπάθεια να χρησιμοποιήσουν όπλα μαζικής καταστροφής», χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό σε ποια κατηγορία ανήκαν τα όπλα αυτά. Πάντως οι ομοσπονδιακές αρχές προχώρησαν στις συλλήψεις με την κατηγορία πως τα μέλη της οργάνωσης σχεδίαζαν τη δολοφονία αστυνομικών. Εάν τα αμερικανικά δικαστήρια τους βρουν ενόχους τότε τα μέλη της οργάνωσης μπορούν να αντιμετωπίσουν την ισόβια ποινή φυλάκισης.

Τμήμα ειδήσεων defencenent.gr