Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ κατά Λέσχης Μπίλντεμπεργκ

Aπόψεις που ταιριάζουν σε Έλληνα ιεράρχη, εξέφρασε πέρα από τα όρια του “πολιτικώς ορθού” και του δήθεν καθωσπρεπισμού. Ύψωσε την φωνή του ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ, την εβδομάδα που πέρασε. Σε ανακοινωθέν που εξέδωσε, σχολιάζει με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο, την συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, που θα λάβει χώρα στις 14 με 16 Μαΐου στο ξενοδοχείο «Αστέρας Βουλιαγμένης».
Χρησιμοποιώντας γνωστά – σε όσους ασχολούνται με το θέμα – επιχειρήματα, κατονόμασε την συγκεκριμένη Λέσχη, ως
“Εγκληματική οργάνωση του διεθνούς σιωνισμού”, ενώ προσέθεσε ότι είναι “ένα αίσχιστο διευθυντήριο παγκοσμιοποιήσεως, που απεργάζεται τη διάλυση του έθνους-κράτους και την προώθηση στις μάζες της ιδέας της αναγκαιότητας μιας παγκόσμιας υπερκυβέρνησης”.
Διευκρίνισε περαιτέρω ότι αποτελείται από «επίλεκτα στελέχη του εβραϊκού λόμπι καθώς και από τους παγκοσμίως εγνωσμένους Εβραίους μεγαλοτραπεζίτες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ και τους γνωστούς ανθέλληνες Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκι και Σόρος».

Γνωστά και αποδεκτά από τους περισσότερους Έλληνες αυτά που τόλμησε να πει ο Μητροπολίτης Πειραιώς. Όσο κι αν προσπαθούν τα διάφορα ΜΜΕ να καταπνίξουν τέτοιες φωνές, όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρόκειται περί μίας “ευγενούς Λέσχης” και ότι είναι τιμή μας να φιλοξενείται στην χώρα μας, θα υπάρχουν πάντα φωνές που θα αποκαλύπτουν τον πραγματικό ρόλο τους. Αυτή την φορά ήταν η φωνή του Μητροπολίτη Σεραφείμ. Και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια. Ας δούμε όμως και τι άλλο είπε, σχετικά με τον ρόλο της Λέσχης:

“Σήμερα μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού επηκολούθησε και η κατάρρευση του υπαρκτού καπιταλισμού, με αποτέλεσμα την παγκόσμια οικονομική κρίση που προωθείται από το σιωνιστικό τέρας για να οδηγηθεί η ανθρωπότης μοιραία, κατ’ αυτούς, στην παγκόσμια υπερκυβέρνηση και στον εκλεκτό της μεσσία, ο οποίος δήθεν θα αποδομήσει τις οικονομοπολιτικές συνθήκες των κρατών διά να τις “επανιδρύσει” επιβάλλοντας στυγνή παγκόσμια δικτατορία και ενοποιώντας και τις θρησκείες στην πανθρησκεία του δυσώνυμου Εωσφόρου”.

Το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε στον Μητροπολίτη, είναι κουράγιο και καλή δύναμη για τον πόλεμο τον οποίο θα δεχθεί. Αλλά αυτός είναι ο ρόλος των πνευματικών ανθρώπων.

Αντίσταση