Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Iσλαμικές οργανώσεις εκπαιδεύουν Έλληνες τρομοκράτες! - Διάβημα σε Συρία, Λίβανο.

Tην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικό Αγώνα» δείχνει η νιτρική αμμωνία που χρησιμοποιήθηκε στους δύο ωρολογιακούς μηχανισμούς που εξερράγησαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής την Παρασκευή το πρωί και έξω από το τμήμα Μεταγωγών το Σάββατο το μεσημέρι. Ο μηχανισμός στο τμήμα Μεταγωγών εκτιμάται ότι περιείχε 8 κιλά εκρηκτικής ύλης, όμως το ωστικό κύμα της έκρηξης εκτονώθηκε καθώς η έκρηξη έγινε σε ανοιχτό χώρο και παράλληλα σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ.
Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για κλιμάκωση που συνδέεται με πιθανό κύμα εκδίκησης για τον Λάμπρο Φούντα, αλλά και από την επιθυμία των τρομοκρατών να φανεί ότι "δεν τους ακουμπάνε" και μπορούν να δρουν όπως και πριν.
Ο μηχανισμός στο Μεταγωγών έγινε αντιληπτός από το φρουρό ενώ υπήρξαν και δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα κι έτσι δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο ζημιές.

Σήμερα η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δημοσιεύει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ισλαμικές οργανώσεις όπως η Χεσμπολάχ, εκπαιδεύουν Έλληνες τρομοκράτες, βάσει πληροφοριών που έχουν οι ισραηλινές και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Ντοκουμέντα για την εκπαίδευση αυτή δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών που ταξίδεψε στο Ισραήλ για το λόγο αυτό.

Εν συνεχεία το υπουργείο Εξωτερικών προχώρησε σε διαβήματα στην Συρία, Λίβανο και την Παλιστινιακή Αρχή για την υποστήριξη που παρέχεται στους Έλληνες τρομοκράτες!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr