Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

«3.000 καλάσνικοφ στα χέρια Αλβανών στην Ελλάδα»...Αντάρτικο Αλβανών εν καιρώ πολέμου!!!

"Σε 3.000 υπολογίζονται από την Ελληνική Αστυνομία οι Αλβανοί που διαθέτουν παρανόμως όπλα τύπου καλάσνικοφ. Την εφιαλτική αυτή διαπίστωση αποκάλυψε στο «ΘΕΜΑ» «πηγή» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει πόσο δύσκολη είναι η αστυνόμευση στην Ελλάδα του 2010 και πόσο ραγδαία αναπτύσσεται το...οργανωμένο έγκλημα.
Η έρευνα της Αστυνομίας βασίζεται σε εκτιμήσεις και στοιχεία που έχουν προκύψει από τις κατά καιρούς κατασχέσεις βαρέος οπλισμού, ενώ οι πληροφορίες λένε πως ο αριθμός των σφαιρών που διαθέτουν οι κάτοχοι του οπλισμού είναι αδιευκρίνιστος. Αν και οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι τα όπλα έφτασαν στην Ελλάδα από τη γειτονική χώρα όταν πριν από μερικά χρόνια «άνοιξαν» οι αποθήκες του Στρατού και τα καλάσνικοφ πωλούνταν με το… κιλό, δεν μπορούν να δώσουν λογική εξήγηση γιατί ένας τόσο μεγάλος αριθμός Αλβανών έχει στην κατοχή του το συγκεκριμένο όπλο.
Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα προσπαθούν να διαπιστώσουν πού βρίσκονται κρυμμένα προκειμένου να προχωρήσουν σε εφόδους και κατασχέσεις του πολεμικού υλικού. Επιπροσθέτως, προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τους ενδεχόμενους κινδύνους που εγκυμονούν όταν ένα τόσο μεγάλο μέρος πληθυσμού, που στην πλειονότητά του διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα, κατέχει τόσο μεγάλο αριθμό πολεμικών όπλων, τα οποία ουσιαστικά μπορούν να εξοπλίσουν έναν ολόκληρο στρατό. Για τον λόγο αυτό οι πληροφορίες λένε πως η Αστυνομία αναζητά διεξόδους προκειμένου να προλάβει το κακό για να μη μετατραπεί η πρωτεύουσα σε… Ζωνιανά."