Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Επειδή πρόσφατα κάποιοι προσπάθησαν να διαβάσουν την ''γλώσσα του σώματος'', αρνητικά, εμεις θα προτείνουμε ειδικά στους εχθρούς του οτι, πρέπει να ανησυχείτε!


Πούτιν: Η απάντηση της Ρωσίας στις προσπάθειες παρέμβασης στην κατάσταση στην Ουκρανία θα είναι αστραπιαία

 Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε ότι εάν κάποιος επιθυμεί να παρέμβει από έξω στην κατάσταση στην Ουκρανία, δημιουργώντας

στρατηγικές απειλές για τη Ρωσική Ομοσπονδία, η απάντηση της Μόσχας θα είναι αστραπιαία. 

Ο Ρώσος ηγέτης πρόσθεσε ότι οι αρχές έχουν όλα τα εργαλεία για αυτό, «για τα οποία κανείς δεν μπορεί να καυχηθεί τώρα».

«Εάν κάποιος σκοπεύει να παρέμβει σε τρέχοντα γεγονότα από το εξωτερικό και να δημιουργήσει απαράδεκτες στρατηγικές απειλές για τη Ρωσία, θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα αντίποινα μας θα είναι αστραπιαία», είπε ο πρόεδρος στο πλαίσιο της ομιλίας του στο Συμβούλιο των Νομοθετών.


Επιπλέον, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι η ειδική επιχείρηση στο Ντονμπάς διεξάγεται για να αποτρέψει μια μεγάλης κλίμακας σύγκρουση στη Ρωσία.

Από τις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία διεξάγει ειδική στρατιωτική επιχείρηση στο έδαφος της Ουκρανίας για την προστασία των αμάχων στις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονμπάς. Το Υπουργείο Άμυνας τόνισε ότι όλα τα πλήγματα γίνονται μόνο σε εγκαταστάσεις στρατιωτικής υποδομής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με σκοπό την αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση της Ουκρανίας.