Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Πρωταγωνιστές στον πόλεμο της Ουκρανίας οι ''Αλιγάτορες'' -Vid*-


Τα πληρώματα του Ka-52 κατέστρεψαν την καμουφλαρισμένη θέση βολής του πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας 
*Πλάνα του Υπουργείου Άμυνας

Τα πληρώματα του Ka-52 κατέστρεψαν την καμουφλαρισμένη θέση βολής του πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

Οι πιλότοι της αεροπορίας του στρατού εξαπέλυσαν αεροπορικές επιδρομές σε καμουφλαρισμένη θέση βολής του τάγματος πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

© Βίντεο: Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας © Φωτογραφία: Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας

Διαβάστε μας στο:

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πλάνα από την εργασία των πληρωμάτων των επιθετικών ελικοπτέρων Ka-52 στον στρατιωτικό εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.



Οι πιλότοι της αεροπορίας του στρατού επιχείρησαν σε ζευγάρια και εξαπέλυσαν πλήγματα με μη κατευθυνόμενους πυραύλους αεροσκαφών σε μια καμουφλαρισμένη θέση βολής του τάγματος πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Σημαντικά χτυπήματα προκλήθηκαν σε ουκρανικά τεθωρακισμένα οχήματα. Όλοι οι στόχοι καταστράφηκαν.


Η στρατιωτική αεροπορία κατά τη διάρκεια μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης εκτελεί καθήκοντα συνοδείας στηλών, καταστροφής τεθωρακισμένων οχημάτων, παράδοσης στρατευμάτων, στρατιωτικού φορτίου, αεροπορικής υποστήριξης για μονάδες που εκτελούν καθήκοντα στο πλαίσιο ειδικής επιχείρησης.

Νωρίτερα, πληρώματα αεροπορίας του στρατού εκτόξευσαν επίσης κατευθυνόμενους και μη κατευθυνόμενους πυραύλους ανά ζεύγη από χαμηλά υψόμετρα. Ως αποτέλεσμα, καταστράφηκαν οι καμουφλαρισμένες θέσεις τεθωρακισμένων οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.


*


*