Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

3000 «Γκρίζοι Λύκοι» μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία μέσω Πολωνίας για να πολεμήσουν κατά των Ρώσων!



Βαθαίνει εν τοις πράγμασι η ρήξη Ρωσίας Τουρκίας με φόντο το ουκρανικό και επί του πεδίου. 3000 «Γκρίζοι Λύκοι» μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία μέσω Πολωνίας για να πολεμήσουν κατά των Ρώσων σύμφωνα με το wargonzoo. 
Ο Τσαβούσογλου περνάει το μήνυμα κάνοντας το σήμα των Γκρίζων Λύκων.

Οι μαχητές από το Azovstal ζητούν εκκένωση με τον οπλισμό τους στην Τουρκία.


Προηγουμένως η Τουρκία έκλεισε τα Στενά Βοσπόρου επικαλούμενη την Συνθήκη Μοντρέ μέτρο που πλήττει κυρίως τη Ρωσία.

Οι Γκρίζοι Λύκοι σήμερα βρίσκονται στα στα εδάφη που ελέγχει το καθεστώς του Κιέβου.

Τη συμμετοχή Τούρκων ακροδεξιών εθνικιστών στις εχθροπραξίες στο έδαφος της Ουκρανίας επιβεβαιώνουν και οι συνομιλητές μας, οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε ραδιο-υποκλοπές αναφέρει η ίδια πηγή. Οι πρώτες πληροφορίες για την άφιξη 3.000 «γκρίζων λύκων» στα σύνορα Ουκρανίας-Πολωνίας εμφανίστηκαν πριν από περίπου δέκα ημέρες,

Ωστόσο, μόλις τώρα έγινε γνωστό ότι έχουν ήδη μεταφερθεί στις κατευθύνσεις Kharkov και Oδησσός-Nikolaev. Χωρίστηκαν σε τρία αποσπάσματα 1000 μαχητών το καθένα. Κομβόι με Τούρκους μαχητές διέσχισαν τη Zhmerenka – μαζί με βαρύ εξοπλισμό και πυροβολικό αναφέρει η pravda μεταφέροντας πληροφορίες από τη στρατιωτική πηγή.



Οι επιμελητές του ΝΑΤΟ του καθεστώτος του Κιέβου σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν την τουρκική «βοήθεια» για αντεπιθέσεις κοντά στο Χάρκοβο και το Νικολάεφ.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Τουρκία είναι αυτή που τροφοδοτεί το εγκληματικό νεοναζιστικό καθεστώς με τα διαβόητα drones Bayraktar ΤΒ2, η εμφάνιση ακροδεξιών «γκρίζων λύκων» στο μέτωπο μοιάζει απολύτως λογική.


Επιπλέον, οι «Γκρίζοι Λύκοι» έχουν μεγάλη εμπειρία σε πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον του ρωσικού στρατού και των συμμάχων του στη Μέση Ανατολή. Μέλη της συγκεκριμένης ριζοσπαστικής οργάνωσης ανέλαβαν κάποτε την ευθύνη για την εκτέλεση του Ρώσου πιλότου Oleg Peshkov στη Συρία.

Ο Denis Pushilin επικεφαλής της ΛΔ του Ντόνετσκ είπε ότι οι μαχητές από το Azovstal ζητούν εκκένωση με όπλα στην Τουρκία. Μια ακόμη εξέλιξη που δείχνει την ενεργή αντιρωσική εμπλοκή της Τουρκίας στο ουκρανικό.

Δεν είναι ασυσχέτιστο το γεγονός ότι ο ΥΠΕΞ Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου προχθές την παραμονή της 107ης επετείου της Γενοκτονίας των Αρμενίων, κατά την επίσκεψή του στην Ουρουγουάη στρεφόμενος προς διαδηλωτές έκανε τη χειρονομία σήμα κατατεθέν των «Γκρίζων Λύκων»!

dimpenews.com