Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Το Azovstal κρύβει ''θησαυρό'' ο Πούτιν τους θέλει ζωντανούς



Ο Πούτιν θέλει ζωντανούς τους ''ΝΑΤΟικούς!!''

 Οι μαχητές του Τάγματος Αζόφ που είναι στο Azovstal ζητούν σαν κοινοί τρομοκράτες να τους επιτραπεί να εκκενωθούν μ΄ελικόπτερα σε τρίτη χώρα και να φύγουν με τα όπλα τους! Η Ρωσία απορρίπτει το αίτημα!

Οι μαχητές του Τάγματος Αζόφ που είναι στο Azovstal ζητούν σαν κοινοί τρομοκράτες να τους επιτραπεί να εκκενωθούν μ΄ελικόπτερα σε τρίτη χώρα και να φύγουν με τα όπλα τους! Η Ρωσία απορρίπτει το αίτημα!ισμών.

Αναφορά για Μαριούπολη έδωσε σήμερα ο Σοιγκού στον Πούτιν στο Κρεμλίνο.

Ο Σόιγκου είπε στον Πούτιν για την απελευθέρωση της Μαριούπολης

Η διοίκηση του Azov στο Azovstal αρνείται τη ρωσική προσφορά να παραδοθεί και αντ’ αυτού απαιτεί εκκένωση σε τρίτη χώρα με ελικόπτερα και επίσης να διατηρήσει τα όπλα της. Σαν κοινοί τρομοκράτες διαπραγματεύονται..

Το ουκρανικό κανάλι Telegram Resident (rezident_ua) αναφέρει ότι η ρωσική πλευρά αρνείται να συζητήσει αυτούς τους όρους, επικαλούμενο ιδιωτικές πηγές στην ουκρανική κυβέρνηση.

«Οι διοικητές του Αζόφ απηύθυναν έκκληση στη Βρετανία, τις ΗΠΑ και την Τουρκία να τους δώσουν «πράσινους διαδρόμους», αλλά μιλούν με λάθος ανθρώπους» αναφέρει το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας. Tο Tάγμα AZOV μπορεί να εγκαταλείψει το έδαφος εργοστασίου με την παράδοση και την κατάθεση των όπλων.


dimpenews.com