Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Το ΝΑΤΟ έχει εμπλακεί και ο πλανήτης δεν γνωρίζει μέχρι πότε ο Πούτιν θα τους δίνει συγχώρεση


Ρώσος Γερουσιαστής: ”αιχμαλωτίστηκε στρατιωτικό προσωπικό του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία!” Είναι δεκάδες σύμφωνα με άλλη πηγή.

 Δημοσιοποιήθηκαν επίσημες πληροφορίες για στρατιωτικό προσωπικό από χώρες του ΝΑΤΟ.

 Σύμφωνα με τον γερουσιαστή Αντρέι Κλίμοφ που τυγχάνει να είναι Μέλος της Ρωσικής Κυβερνητικής Γερουσίας, κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, στρατιωτικό προσωπικό των χωρών της συμμαχίας ΝΑΤΟ συνελήφθη, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

 Από την πλευρά της, η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι διερευνά τα γεγονότα της παρουσίας μαχητών της Γαλλικής Λεγεώνας στις τάξεις των ουκρανικών στρατευμάτων στο πλαίσιο ποινικής υπόθεσης για τη συμμετοχή μισθοφόρων στη διεξαγωγή ειδική επιχείρηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία.

Στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ περικυκλώθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν αναφέρει και το avia.pro.

Στο έδαφος της Ουκρανίας αιχμαλωτίστηκαν στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ, ενώ σύμφωνα με τη διαβεβαίωση του επικεφαλής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας Στόλτενμπεργκ, «δεν συμμετέχουν σε εχθροπραξίες στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας». Ο ακριβής αριθμός των στρατιωτών του ΝΑΤΟ που συνελήφθησαν δεν έχει ακόμη δοθεί, ωστόσο, αν κρίνουμε από ανεπίσημα στοιχεία, μπορούμε να μιλήσουμε για δεκάδες ενεργό στρατιωτικό προσωπικό των χωρών του ΝΑΤΟ.

«Έχουμε ήδη αιχμαλώτους από το στρατιωτικό προσωπικό των χωρών του ΝΑΤΟ, θα τα δείξουμε όλα αυτά όταν διεξάγουμε δίκες και όλος ο κόσμος θα δει τι πραγματικά συνέβη», δήλωσε ο Αντρέι Κλίμοφ, αναπληρωτής επικεφαλής της επιτροπής της Ενωμένης Ρωσίας.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι στην Ουκρανία θα μπορούσαν να βρίσκονται όχι μόνο μισθοφόροι, μαχητές και «εθελοντές», αλλά και ενεργό στρατιωτικό προσωπικό από χώρες όπως η Πολωνία, η Σλοβακία, η Ρουμανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ολλανδία, οι ΗΠΑ κ.λπ. είναι λογικό να υποθέσουμε ότι μέρος του στρατού του ΝΑΤΟ αποκάλυψε την άμεση παρουσία στρατιωτικού τμήματος του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Νωρίτερα υπήρχαν αναφορές ότι ένας Αμερικανός στρατηγός θα μπορούσε να είχε συλληφθεί στην Ουκρανία…

Υπό ποιες συνθήκες συνελήφθησαν οι ξένοι στρατιωτικοί είναι ακόμα άγνωστο.

Περίπου 30 Πολωνοί μισθοφόροι που ανήκαν σε ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία εξοντώθηκαν στην επαρχία Χάρκοβο

dimpenews.com