Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την "Κίνηση Πολιτών ενάντια στην Εκκλησία

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010, 13 άτομα (όλοι κι όλοι) πήγαν έξω από τον Ιερό ναό της Παναγούδας έχοντας προηγουμένως καλέσει όλα τα τηλεοπτικά κανάλια για να διαμαρτυρηθούν έξω από τον ναό όπου ο μητροπολίτης Άνθιμος ιερουργούσε.
13 άτομα μόνον και όμως η είδηση έπαιξε ΣΕ ΟΛΑ τα μεγάλα κανάλια με εκτενές ρεπορτάζ σήμερα. (σύμπτωση ε;) Η συγκέντρωση ανακοινώθηκε εδώ και μέρες. Μέχρι και γκρουπ στο facebook έφτιαξαν. Ακολούθησαν εκατοντάδες sms που καλούσαν σε διαμαρτυρία έξω από την εκκλησία (μάλιστα το sms καλούσε τους παραλήπτες να το προωθήσουν σε όλους τους γνωστούς τους και τόνιζε ότι δεν έχει σχέση με πολιτικά κόμματα-μπας και ψαρέψουν κάνα θύμα).
13 άτομα ΜΟΝΟ! Αυτοί είναι. Μετρήστε τους! Κρίμα τα sms! Κρίμα και τόση κινητοποίηση! Ας δούμε και ποιοι είναι αυτοί οι 13 που κρύβονται πίσω από την "Κίνηση Πολιτών":

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες ξεχωρίζει ο ασπρομάλλης Τριαντάφυλλος Μηταφίδης: Γνωστός συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Είναι καθηγητής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά όπως πληροφορηθήκαμε από καθηγητές φίλους του ιστολογίου μας, έχει ΠΟΛΛΑ χρόνια να μπει σε τάξη. Ούτε ΜΙΑ ώρα διδασκαλίας τα τελευταία χρόνια, ούτε μία ώρα. Απουσιάζει με "συνδικαλιστική άδεια" (μάλιστα απ' ότι μάθαμε επίκειται να συνταξιοδοτηθεί-θα δούμε κανα δακρύβρεχτο Δελτίο Τύπου της ΕΛΜΕ που θα εγκωμιάζει το διδακτικό του έργο). Ο κ.Τριαντάφυλλος Μηταφίδης του ΣΥΡΙΖΑ,παίρνει κανονικά και το "επίδομα παραγωγικότητας" αν και βρίσκεται σε συνδικαλιστική άδεια. Μάλλον επειδή κουράζεται να πηγαίνει από συγκέντρωση σε συγκέντρωση.

Αλλά όπως μάθαμε παίρνει κανονικά και το "εξωδιδακτικό επίδομα" που είναι το επίδομα που παίρνουν οι καθηγητές επειδή χάνουν ώρες για να ετοιμάζονται για το μάθημα στο σπίτι! Αυτός ο σκληρά εργαζόμενος καθηγητής λοιπόν διαμαρτύρεται για την φορολόγηση της εκκλησίας! Σύμφωνα μετο indymedia, ο κ.Μηταφίδης συμμετείχε ως ομιλητής σε εκδήλωση της Αντιεθνικιστικής Κίνησης ενάντια στις μαθητικές παρελάσεις...

Καμαρώστε το γνωστό "αριστερίστικο" στυλ εργασίας. Η μία πίνει καφέ, ο ένας πάει να αφήσει το πανό, ο άλλος (απέναντι) ρουφιανεύει (δεν πρόκειται για ασφαλίτη, δικός τους είναι-εξάλλου τον είδατε πιο πριν να κρατάει και αυτός πλακάτ), ο άλλος (ψιλοραστάς) κι αυτός κοιτάει και ο τελευταίος (με γυρισμένη την πλάτη) κρατάει τα πόστερ και κοιτάει κι αυτός. Κοινός προσανατολισμός (στο υπερπέραν) και εργατικότητα! Συνοψίζοντας, η πιο ενεργητική κίνηση στη φωτογραφία είναι το καφεδάκι! Ακολουθεί η "τυχαία" προσέλευση της ακομμάτιστης "Κίνησης Πολιτών". Ο "απλός ανώνυμος κόσμος" που διακίνησε το sms διασχίζει το δρόμο -οι πολίτες "που συναντήθηκαν μέσω του facebook" όπως είπε στις ειδήσεις του ο ΣΚΑΪ. Την ίδια χρονική στιγμή "έτυχε" να περάσουν την Εγνατία! Τυχαία τα άτομα συναντήθηκαν και φέρνουν το πανό και τα πλακάτ! Τυχαία!