Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Η Ελλάδα παίρνει εντολές από τους Εβραίους.

Η προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα στηρίχθηκε στην αφρικανική καταγωγή του (από την πλευρά του πατέρα του) και το μαύρο χρώμα του, ενώ ταυτίστηκε με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, προκειμένου να αποσπάσει τη συμπάθεια και μαζί τους ψήφους, πολλών μαύρων -και όχι μόνον- της Αμερικής.
Αυτό, που αποσιωπήθηκε εσκεμμένα, ήταν η εβραϊκή καταγωγή του Ομπάμα, από την πλευρά της μητέρας του, ούτως ώστε το Εβραϊκό Λόμπι της Αμερικής να ανεβάσει «απαρατήρητα» στον προεδρικό θώκο, τον «εκλεκτό» του!
Η εφημερίδα της «Ρωμηοσύνης» ερεύνησε το «γενεαλογικό δέντρο» του σημερινού Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και βρήκε ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία και αποκαλύπτουμε στο αναγνωστικό μας κοινό.
Η μητέρα του Μπαράκ Ομπάμα ονομαζόταν Stanley Ann Dunham (1942-1995) και ήταν κόρη των Εβραίων, Stanley Armour Dunham (1918-1992) και Madelyn Lee Payne (1922-2008).

Ο παππούς του Ομπάμα, ο Stanley Armour Dunham, ήταν γυιός του Εβραίου Ralph Waldo Emerson Dunham (1894-1970) και της Εβραίας Ruth Lucille Armour (1900-1926).

Ο Ralph Waldo Emerson Dunham είχε γονείς τους Εβραίους, Jacob William Dunham και την Mary Ann Kearney.
Η Ruth Lucille Armour είχε γονείς, τον Harry Ellington Armour κα την Gabriella Clark.
Ο Jacob William Dunham είχε γονείς, τον Jacob Mackey Dunham και την Louisa Eliza Stroup.
Η γιαγιά του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, η Madelyn Lee Payne (1922-2008) είχε γονείς, τον Rolla Charles Payne (1892-1968) και την Leona McCurry (1897-μετά το 1930). Σημειώνουμε, ότι και το «γενεαλογικό δέντρο» της γιαγιάς του Ομπάμα είναι εβραϊκό.

Υπενθυμίζουμε, ότι, σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση που στηρίζεται στο Ταλμούδ, οι Εβραίες γυναίκες απαγορεύεται να παντρευτούν με μη Εβραίο.

Όπως έγραψε ο Εβραίος δημοσιογράφος Martin Lewis στην εφημερίδα «The Huffington Post» (14-11-2008), ο Μπαράκ Ομπάμα είναι «ο πρώτος Εβραίος Πρόεδρος της Αμερικής».

Εξ άλλου, και η «Πρώτη Κυρία» των Ηνωμένων Πολιτειών, Michelle, έχει εβραϊκές ρίζες. Είναι πρώτη εξαδέλφη του Ραββίνου Capers Funneye, της εβραϊκής συναγωγής «Beth Shalom B΄nai Zaken Ethiopian Hebrew Congregation», στο Σικάγο.

Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που ο Εβραίος Πρόεδρος των ΗΠΑ επέλεξε τρεις Εβραίους για βρίσκονται στο πολύ στενό του περιβάλλον στον Λευκό Οίκο: Τον Rahm Emanuel, προσωπάρχη στο Λευκό Οίκο, τον παιδικό του φίλο David Axelrod, σύμβουλος του Ομπάμα, και τον Ron Klain, προσωπάρχη για VP άτομα.

Δεν είναι ακόμη περίεργο, γιατί επέλεξε ο Ομπάμα στην κυβέρνησή του Εβραίους.
Όσοι στην Κύπρο «επένδυσαν» στη νέα κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, ότι θα βοηθήσει στην επίλυση του Κυπριακού, πιέζοντας την Τουρκία να υποχωρήσει από τις πάγιες αρνητικές της θέσεις, θα απογοητευθούν, διότι στο Υπουργείο Εξωτερικών βρίσκονται τέσσερις Εβραίοι: Οι δύο αναπληρωτές Υπουργοί Εξωτερικών, James B. Steinberg και Jacob J. Lew, καθώς και οι δύο Υφυπουργοί Εξωτερικών, Mat Braiza και Philip H. Gordon (ο τελευταίος αντικατέστησε τον επίσης Εβραίο, Ντάνιελ Φριντ).

Σημειώνουμε, ότι η εβραϊκή εξωτερική πολιτική του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών για το Κυπριακό δεν ξεφεύγει από τα όρια του εβραϊκού Σχεδίου Χάνεϋ (Ανάν).