Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Γκρίζοι Λύκοι γεννιούνται στην Θράκη

Η τουρκική προπαγάνδα συμβάλει τα μέγιστα στην δημιουργία φανατισμού επιδιώκοντας τον εκτουρκισμό της ακριτικής ελληνικής γηςΗ απουσία του ελληνικού κράτους έχει παγιωθεί και οι δράσεις των πρακτόρων του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής αυξάνονται…Πολλές φορές, έχει γίνει αναφορά για τους κινδύνους που συνεχώς αυξάνονται στη Θράκη και για τις συντονισμένες προσπάθειες εκτουρκισμού της από μίσθαρνα όργανα της Άγκυρας, αλλά και εκπαιδευμένους στην προπαγάνδα πράκτορες της ΜΙΤ που δρουν στην περιοχή και που σαν κύριο σκοπό έχουν την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και την δημιουργία ενός αρνητικού κλίματος κατά της Ελλάδας, με έντονα τα στοιχεία τουρκισμού της ευρύτερης περιοχής!!!
Οι προσπάθειες αυτές των γειτόνων τα τελευταία χρόνια έχουν εστιασθεί στη ελληνική μουσουλμανική νεολαία, στην οποία έχουν φροντίσει να «εισάγουν» έμμισθους ανθρώπους (που λειτουργούν ως μέντορες) της τουρκικής προπαγάνδας. Κύριος στόχος αυτών των «εκπαιδευτών» είναι να δημιουργήσουν ρήγματα στην προέλευση και την εθνικότητα των γηγενών ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης, στοχεύοντας κυρίως στο να απαλείψουν την έννοια της λέξης Πομάκος. Και δυστυχώς, εν μέρει, αυτό έχει γίνει κατορθωτό, αφού έχουν αρχίσει να εμφανίζονται «κρούσματα» τουρκικών προπαγανδιστικών ενεργειών εις βάρος της ελληνικότητας της περιοχής… Το δυστύχημα, είναι πως οι «ενεργούντες» των ανθελληνικών ενεργειών είναι νεαροί μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν διστάζουν να φωτογραφίζονται κάνοντας με τα χέρια τους το σήμα των Γκρίζων Λύκων…

Πέρυσι, περίπου τέτοιες ημέρες, το Λύκειο Γλαύκης (Πομακικό χωριό) νεαροί προσπάθησαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τον ιστό, αλλά απέτυχαν λόγω της έγκαιρης παρέμβασης του επιστάτη του σχολείου και τράπηκαν σε φυγή. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της περίπτωσης αυτής ήταν πως ο γονέας του ενός νεαρού ένθερμου οπαδού των Γκρίζων Λύκων, είχε δηλώσει στην αστυνομία, απευθυνόμενος προς το νεαρό γιό του είπε: «εγώ είμαι Έλληνας, εδώ γεννήθηκα, εδώ είναι το σπίτι μου και ζω στην Ελλάδα. Αν εσύ είσαι Τούρκος, να πας να ζήσεις στην Τουρκία»… Οι μισθοφόροι του τουρκικού προξενείου, είχαν καταφέρει ένα εμφανέστατο πλήγμα στην οικογενειακή δομή, δείχνοντας (για πρώτη φορά) πως έχουν εμβαθύνει αρκετά το δίκτυό τους στους νεαρούς Πομάκους μουσουλμάνους.

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στην Πομακική εφημερίδα “Ζαγάλισα” (τ. Φεβρουαρίου 2010, αρ. φύλλου 83, σελ 2) διακρίνεται νεαρός Πομάκος (είναι η πρώτη φωτογραφία της ανάρτησης αυτής) ο οποίος κάνει με τα χέρια του το σήμα των Γκρίζων Λύκων. Η φωτογραφία λήφθηκε μπροστά στην χριστιανική εκκλησία της Οργάνης (η οποία είναι κυρίως υπό την μέριμνα των Πομάκων κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι έχουν αναλάβει οικειοθελώς την συντήρησή της), από την οποία έχει κλαπεί η ελληνική σημαία εδώ και τρεις μήνες, χωρίς μάλιστα να έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τους «άρχοντες» (Νομάρχη, βουλευτές, δημάρχους) της περιοχής. Η φωτογραφία αυτή αποτελεί το όνειδος της ελληνικής πολιτείας και το καμάρι των Γκρίζων Λύκων, που δεν διστάζουν να ποτίζουν με το φαρμάκι τους νέους μουσουλμάνους, οι οποίοι εμφανίζονται να συμπαρατάσσονται σε μία οργάνωση η οποία είναι υπεύθυνη για χιλιάδες δολοφονίες μέσα κι έξω από την Τουρκία.

Μάλιστα, σε επιστολή αγανακτισμένου Πομάκου κατοίκου της Οργάνης (δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Ζαγάλισα») αναρωτιέται ο έλληνας Πομάκος για σχετική ανάρτηση που έγινε στο facebook όπου εμφανίζεται η συγκεκριμένη φωτογραφία:

«Μόνο μίσος υπάρχει στην Οργάνη; Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητήσουμε συγνώμη για την προσβολή που ορισμένοι εκτουρκισμένοι γενίτσαροι Πομάκοι, επιδεικνύουν απέναντι στην πατρίδα μας και τη θρησκεία των χριστιανών συμπολιτών μας και σας διαβεβαιώνουμε πως ο απλός κόσμος δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους ενέργειες. Και είναι πραγματικοί γενίτσαροι αυτοί που σιχαίνονται την πομακική καταγωγή τους και υιοθετούν φασιστικές ιδεολογίες, παρασέρνοντας νεαρούς Πομάκους.

Άραγε ο πρόεδρος της Κοινότητας Οργάνης, γιατρός του νοσοκομείου Κομοτηνής κύριος Εμίνογλου Μεχμέτ και οι κοινοτικοί σύμβουλοι, τι έχουν να πούνε γι αυτή την μεγάλη προσβολή; Γνωρίζουν τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος των χριστιανών συμπολιτών μας; Στην Οργάνη όσοι κάτοικοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα. Η Κοινότητα δεν το γνωρίζει; Είναι υποχρεωμένοι να ζητήσουν δημόσια συγνώμη. Σε διαφορετική περίπτωση σημαίνει ότι και οι ίδιοι υποστηρίζουν την προπαγάνδα των φασιστών»…

Κι ενώ η ελληνική πολιτεία κωφεύει στις υποχρεώσεις της για προάσπιση των εθνικών συμφερόντων στην ελληνική αυτή γη, ένα νέο κρούσμα βανδαλισμού κατά της ελληνικής σημαίας έγινε αυτή τη φορά στον Ίασμο της Κομοτηνής, όπου άγνωστοι κατέβασαν και έσκισαν την ελληνική σημαία από το Γυμνάσιο – Λύκειο του Ιάσμου Ροδόπης. Οι δράστες όχι μόνο την έσκισαν αλλά την κάρφωσαν και πάνω στα κάγκελα της εισόδου του σχολείου.

Ο… γυμνασιάρχης, Γιάννης Αλεξάνδρου, μόλις είδε τι είχε συμβεί ενημέρωσε την αστυνομία. Μιλώντας, ο ίδιος, στην ΕΡΑ Κομοτηνής δεν απέκλεισε οι δράστες να είναι ακόμα και μαθητές του σχολείου.

Δεν έχει πολύ σημασία αν θα βρεθούν οι δράστες… όσο επιτακτική προβάλει η ανάγκη να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί της ενέργειας αυτής. Οι ηθικοί αυτουργοί – πράκτορες του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, οι οποίοι συχνάζουν στα στέκια των νέων μουσουλμάνων και αφού φροντίσουν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και αφού εξασφαλίσουν τον βιασμό της αλήθειας, φροντίζουν να γεμίσουν με ψέμα, μίσος και ανθελληνικό φανατισμό τους νέους εκείνους που σαγηνεύονται από τα λόγια των προπαγανδιστών-προβοκατόρων… Και πώς να μην γίνει αυτό, άλλωστε, αφού δεν υπάρχουν αντεπιχειρήματα, αλλά ούτε και η ελληνική πολιτεία για να προστατεύσει τις ψυχές των νέων αυτών ελληνόπουλων (μουσουλμάνων στο θρήσκευμα) που γίνονται στη συνέχεια άβουλα όργανα των δειλών «δασκάλων» τους και τρέχουν να ικανοποιήσουν κάθε «δοκιμασία» που θα τους δώσει την «δόξα»… του καλού τούρκου!!!

Κωνσταντίνος

costasxan