Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Αίσχους.Όχι στο λαθρονομοσχέδιo από τους Έλληνες Πατριώτες .

Η Αληθινή αντίσταση είναι εδώ! Την ώρα που στην Βουλή των Ελλήνων συζητείται το λαθρονομοσχέδιο που θα σημάνει το τέλος της Πατρίδας μας, περίπου 1000 Έλληνες Πατριώτες βρέθηκαν μπροστά στην είσοδο της βουλής, διαδηλώνοντας την αποδοκιμασία της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, όπως αυτή έχει καταγραφεί σε όλες τις δημοσκοπήσεις, για την μη απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.
Ακομμάτιστα και ουσιαστικά ακέφαλοι, με μοναδικούς οδηγούς τα εθνικά μας σύμβολα, οι συγκεντρωμένοι έστειλαν το μήνυμα: «Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι, αυτό το νομοσχέδιο δεν θα περάσει». Στην κορυφή της πορείας ανάμεσα σε δεκάδες γαλανόλευκα λάβαρα βρισκόταν και πανό για τον άδικα προφυλακισμένο από το πασοκικό κράτος αρχισυντάκτη του «ΕΚ» Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Ενοχλήθηκε ο Πάγκαλος
Ο υπουργός Προεδρείας της κυβερνήσεως, Θόδωρος Πάγκαλος προπηλακίστηκε από τους συγκεντρωμένους κατά την είσοδό του με το αυτοκίνητο στον χώρο της βουλής. Όλως περιέργως, ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως και ζήτησε να γίνει έρευνα για τους λόγους που αστυνομία άφησε τον κόσμο να πλησιάσει την είσοδο της βουλής και να τον αποκαλεί προδότη. Προφανώς έχει ασθενή μνήμη, καθώς δεν ενθυμείται ότι προ δέκα τεσσάρων ετών είχε πρωταγωνιστήσει στην προδοσία των Ιμίων, ευχόμενος τότε να φυσήξει ένας αέρας και να πάρει την σημαία από την βραχονησίδα. Όταν δε προ ημερών, κάποιοι συνοδοιπόροι του σύλησαν τον χώρο της βουλής αλλά και το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, τρέποντας εις άτακτον φυγήν τους ευζώνους, δεν είχε ενοχληθεί καθόλου.

Από πλευράς του πολιτικού κόσμου, οι αντιδράσεις περιορίσθηκαν στο κοινοβουλευτικό επίπεδο, παρ' ότι πρόκειται για ένα κρισιμότατο για το μέλλον του έθνους ζήτημα. Ως εκ τούτου, το αυτί των κυβερνόντων δεν ιδρώνει και αύριο το πρωί αναμένεται να ψηφίσουν το κατάπτυστο νομοσχέδιο, με την συνδρομή όλων των κομμάτων της αριστεράς αλλά και την σιωπηρή ανοχή της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Όσοι συμμετείχαν σ' αυτήν την κινητοποίηση έδωσαν ραντεβού για αύριο το πρωί στο ίδιο σημείο.

Ένα βροντερό ΟΧΙ φώναξαν χιλιάδες πατριώτες έξω από τη Βουλή, την ώρα που η κυβερνητική πλειοψηφία, συνεπικουρούμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Τάξης (170 βουλευτές υπέρ, κατά 86, τρεις δήλωσαν παρών), ψήφιζε επί της αρχής το νομοσχέδιο-έκτρωμα, που θα σημάνει το τέλος της ζωής μας, όπως τουλάχιστον την ξέραμε.
Με μαχητική διάθεση, χιλιάδες πολίτες υπό τα βλέμματα των πραιτοριανών του ΠΑΣΟΚ, φώναξαν συνθήματα και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο, αποδοκιμάζοντας έντονα τους πολιτικούς που εισέρχονταν και εξέρχονταν από τη Βουλή.
Το νομοσχέδιο-δήμιος για το έθνος, ψηφίστηκε. Όσοι συνέπραξαν σε αυτή τη μεθόδευση, θα κριθούν πλέον από την ιστορία και μάλιστα πολύ αυστηρά.
http://www.elora.gr/