Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Χλευάζει τους Γερμανούς! Με όπλο και σημαία του ISIS στα σύνορα [vid]

Στον απόηχο του αιματοκυλίσματος, ο αυτοαποκαλούμενος Vlad Tapes ανέβασε ένα βίντεο μομφή για τους Γερμανούς αξιωματούχους στα σύνορα της χώρας.

Μπήκε ανενόχλητος περπατώντας, φορώντας κουκούλα και κρατώντας σημαία του Ισλαμικού Κράτους.
Θέλοντας να δείξει πως οι έλεγχοι στα σύνορα είναι ανύπαρκτοι, ο μασκοφόρος παρέλασε με σημαία του ISIS στα γερμανικά σύνορα. Ο Vlad Tapes τόνισε πως ανέβασε το βίντεο για να δείξει πόσο αξιολύπητα είναι τα σύνορα μεταξύ δύο χωρών.
Το βίντεο ανέβηκε λίγες ώρες μετά τον επίλογο της τραγωδίας του Βερολίνου που γράφτηκε στην Ιταλία με τον θάνατο του Τυνήσιου Άνις Άμρι και εν μέσω επικρίσεων κατά των γερμανικών αρχών που επέτρεψαν στον 24χρονο να βγει από τη χώρα ανενόχλητος.
"Ένας Δανός πολίτης ντύθηκε μαχητής του Ισλαμικού Κράτους, πήρε σημαία και ψεύτικο όπλο για να δείξει πόσο αξιολύπητα είναι τα σύνορα μεταξύ Γερμανίας και Δανίας. Δοκιμάζουμε τους συνοριακούς ελέγχους. Μπορεί ένας τρομοκράτης να διασχίσει απαρατήρητος τα σύνορα;", σχολιάζει στο βίντεο που ανήρτησε.
"Οι έλεγχοι στα σύνορα ήταν ανύπαρκτοι. Νιώθωτε άνετα με τα σύνορά μας ανοιχτά;", διερωτάται ο Vlad Tapes. Στο βίντεο φαίνεται να κρατά τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους, να κάνει πως πυροβολεί και να κόβει τον λαιμό του.
 

Πηγή: Dailymail
http://www.newsit.gr/kosmos/Xleyazei-tis-germanikes-arxes-Me-oplo-kai-simaia-toy-ISIS-sta-synora-vid/687500