Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Εμείς πιστεύαμε ότι ήταν στη φυλακή! Πώς να πιστέψω ότι τον άφησαν ελεύθερο να σκοτώσει;

 Ξέσπασμα του πατέρα της 23χρονης Κερκυραίας που είχε χτυπήσει ο Αφγανός δολοφόνος: Ακόμη βλέπει εφιάλτες
Το ξέσπασμα του πατέρα της 23χρονης από την Κέρκυρα,
στην οποία είχε επιτεθεί ο Αφγανός που βίασε και δολοφόνησε την 19χρονη φοιτήτρια στο Φράιμπουργκ, προκάλεσαν οι τελευταίες αποκαλύψεις.

«Πώς να πιστέψω ότι τον άφησαν ελεύθερο να σκοτώσει; Σε τι κράτος ζούμε Θεέ μου. Εμείς πιστεύαμε ότι ήταν στη φυλακή. Δέκα χρόνια κάθειρξη και λίγα ήταν για το κακό που μας έκανε. Η κόρη μου ακόμα πετάγεται στον ύπνο της τα βράδια από τους εφιάλτες», είπε ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, μιλώντας στην RealNews.
Ο Αφγανός είχε επιτεθεί στην κόρη του στην Κέρκυρα, προκαλώντας της βαριές σωματικές κακώσεις, για να της αρπάξει στην τσάντα και- όπως αποκαλύφθηκε μετά από τη δολοφονία που διέπραξε στο Φράιμπουργκ- είχε αποφυλακιστεί στην Ελλάδα κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου.
Η υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της 19χρονης Μαρία Λαντενμπέργκερ, κόρη αξιωματούχου της ΕΕ, έχει προκαλέσει σάλο στη Γερμανία και σφοδρές επικρίσεις εναντίον της Ελλάδας. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, στη συνάντηση που είχαν στο Βερολίνο ο Αλέξης Τσίπρας και η Ανγκελα Μέρκελ συμφώνησαν η Ελλάδα να δίνει στη Γερμανία περισσότερες πληροφορίες για τους πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνουν εκεί από τη χώρα μας.
«Η κόρη μου ακόμη υποφέρει από τους πόνους. Με τα χειρουργεία δεν τελειώσαμε, τις επόμενες μέρες θα κάνει ένα ακόμα. Και πάλι νοιάζομαι και αυτούς τους γονείς που κλαίνε την κόρη τους στη Γερμανία και τρελαίνομαι...», πρόσθεσε ο πατέρας της νεαρής κοπέλας από την Κέρκυρα.

Πηγή: Ξέσπασμα του πατέρα της 23χρονης Κερκυραίας που είχε χτυπήσει ο Αφγανός δολοφόνος: Ακόμη βλέπει εφιάλτες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/308035/xespasma-toy-patera-tis-23hronis-kerkyraias-poy-eihe-htypisei-o-afganos-dolofonos-akomi#ixzz4TAlqPDau