Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Παιδιά του 'Δημοτικού' και του 'Γυμνασίου' με δάσκαλο έναν δολοφόνο

Στο κέντρο της Ράκκα. Νέο βίντεο από τον ISIS: Παιδιά εκπαιδεύονται στο πεδίο της μάχης

Μαθαίνουν να χειρίζονται τα όπλα και να εκτελούν τους κρατούμενούς τους - Ένας «δάσκαλος» αναλύει τις τακτικές πολέμου σε πίνακα.

Νέο βίντεο, στο οποίο παρουσιάζονται παιδιά να εκπαιδεύονται στο πεδίο της μάχης και να εκτελούν τους κρατούμενούς τους, έδωσε στη δημοσιότητα ο ISIS, συνεχίζοντας το μπαράζ προπαγανδιστικών μηνυμάτων που έχει εξαπολύσει το τελευταίο διάστημα και ενώ η στρατιωτική του οργάνωση έχει πληγεί σημαντικά στο Ιράκ και τη Συρία.
Τα παιδιά παρουσιάζονται να παίζουν το παιχνίδι της «γάτας με το ποντίκι» απέναντι στους κρατούμενούς τους, ενώ εκπαιδεύονται στη χρήση όπλων και στη μάχη εναντίον των εχθρών τους μέσα στον πολεοδομικό ιστό, αλλά και στην ύπαιθρο, σε ανοιχτό χώρο.




Κρατώντας όπλα στα χέρια τους, πηγαίνουν από δωμάτιο σε δωμάτιο σε ένα κτίριο, ελέγχοντας για εχθρούς. Ένα άτομο δέχεται μία σφαίρα στο πόδι, πριν εκτελεστεί με μία άλλη σφαίρα στο κεφάλι. Διακρίνεται επίσης ο «δάσκαλός» τους, ο οποίος αναλύει σε πίνακα την πολεμική τακτική που θα ακολουθήσουν.



Τα παιδιά είναι ηλικίας από 9 έως 13 ετών και εκπαιδεύονται προκειμένου να αποτελέσουν τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους για τα επόμενα χρόνια. Το κέντρο εκπαίδευσης βρίσκεται στη Ράκκα, την πόλη που θεωρείται ως η πρωτεύουσα της τρομοκρατικής οργάνωσης.




http://www.protothema.gr/world/article/641437/neo-video-apo-ton-isis-paidia-ekpaideuodai-sto-pedio-tis-mahis/