Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Τι κοινό έχουν Ομπάμα και ο τούρκος αστυνομικός δολοφόνος του ρώσου πρέσβη;

Έκανε ο Ομπάμα τη χειρονομία των σαλαφιστών;
Στις 5 Φεβρουαρίου, ο Ομπάμα μίλησε σε μια ομάδα μουσουλμάνων. Περιέγραψε το Ισλάμ ως «η πίστη μας» και κατήγγειλε τους Χριστιανούς για τις Σταυροφορίες.

Τώρα, βλέπουμε τον Ομπάμα να κάνει μια χειρονομία στη Σύνοδο Κορυφής των αφρικανών ηγετών (το 2014;). Η χειρονομία είναι πανομοιότυπη με το σήμα με το χέρι που χρησιμοποιείται από τους σαλαφιστές (σκληροπυρηνικοί σουνίτες).


Το σημάδι με το χέρι έχει γίνει γνωστό κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, επειδή τα μέλη της ISIS κάνουν συνήθως τη χειρονομία με χέρι σε διάφορα βίντεο. Το σημάδι με το χέρι αντιπροσωπεύει μια επιβεβαίωση της ισλαμικής πίστης.


Αν κοιτάξετε τις εικόνες με τις χειρονομίες του Ομπάμα, αυτή μοιάζει διαφορετική από τις κανονικές χειρονομίες του στην ομιλία του. Η χειρονομία στη σύνοδο κορυφής της Αφρικανικής ηγεσίας φαίνεται εκτός τόπου με τη γλώσσα του σώματος του Ομπάμα. Ο Ομπάμα είναι γνωστός για τις αλαζονικές χειρονομίες με το «κούνημα του δακτύλου». Ωστόσο, κανονικά δεν κατεβάζει τον αντίχειρά του, ούτε κοιτάζει σε διαφορετική κατεύθυνση από εκείνη στην οποία η χειρονομία φαίνεται να απευθύνεται.


Ο Ομπάμα μοιάζει να κάνει διακριτικά την χειρονομία καθώς περπατά δίπλα ​​από τον βίαιο δικτάτορα της Γκάμπια, Yahya Abdul-Aziz Jemus Junkung Jammeh (Γιάγια Τζαμέ). Παρατηρήστε ότι ο Jammeh φαίνεται να κοιτά κατευθείαν στο χέρι του Ομπάμα. Ο Jammeh είναι ένας σκληροπυρηνικός Σουνίτης Μουσουλμάνος. ΜΚΟ τον κατηγορούν για κτηνωδίες. Η πιο διαβόητη ήταν εκείνη του 2009 με το  χρηματοδοτούμενο από την κυβέρνηση (πραγματικό) κυνήγι μαγισσών. Περίπου 1.000 Γκαμπιανοί, για τους οποίους υπήρχαν υποψίες για μαγεία, πιστεύεται ότι έχουν δολοφονηθεί με κυβέρνηση επιμέλεια.


Ο Jammeh είχε επίσης προσκληθεί στον Λευκό Οίκο για να μιλήσει με τον Ομπάμα.


ellinonea

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή