Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Το σατανικό σχέδιο των ισλαμιστών...'επίθεση στα Χριστούγεννα'

Το χτύπημα με τη νταλίκα στο Βερολίνο, σε χριστουγεννιάτικη γιορτή, ήταν ένα αναμενόμενο τζιχαντιστικό χτύπημα.
Κι αυτό γιατί το Ισλαμικό Κράτος έχει διατάξει τους φανατικούς του να χτυπήσουν αυτές τις γιορτές παντού στην Ευρώπη.
Είναι πράγματι εντυπωσιακό και εξωφρενικό συνάμα πώς η Ευρώπη δεν λαμβάνει τόσο σοβαρά όσο θα έπρεπε τις απειλές που εκτοξεύει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) διέταξε τα μέλη του να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στις ευρωπαϊκές χώρες μέσα στα Χριστούγεννα.
Σύμφωνα με το ιρακινό Al Sumaria News, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος μέσα στη Μοσούλη δημοσίευσαν την ομιλία ενός από τους ηγέτες της τρομοκρατικής οργάνωσης, στην οποία εξαπολύονται απειλές για τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη μέσα στις γιορτές.
Η ομιλία του τζιχαντιστή ηγέτη έγινε σε τζαμί της Μοσούλης και μάλιστα έχει αναρτηθεί και σε βίντεο στο διαδίκτυο.
Την επομένη, στις 17 Δεκεμβρίου, σε ανάρτησή μας με τίτλο: Συνελήφθησαν 10 νεαροί στο Βέλγιο που σχεδίαζαν τζιχαντιστικό μακελειό στα Χριστούγεννα, επισημάναμε:
Συνελήφθησαν στο Βέλγιο δέκα νεαροί τζιχαντιστές που είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το Laatste Nieuws.
Οι νεαροί τρομοκράτες σχεδίαζαν μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων σε δημόσιους χώρους στο Βέλγιο όπου έχουν προγραμματιστεί χριστουγεννιάτικες γιορτές.
Δεν είναι άγνωστο ότι όλα τα δημόσια χριστουγεννιάτικα πανηγύρια αποτελούν στόχους των τρομοκρατών. Είναι άγνωστο όμως στους πολίτες, που παίρνουν αμέριμνοι τα παιδιά τους και τα πάνε σε αυτά για να χαρούν. Ας ευχηθούμε ότι δεν θα θρηνήσουμε άλλα θύματα μέσα σε λαμπιόνια.