Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Έρχονται αποκαλύψεις απο την Ρωσία...Βαριά εγκλήματα πολέμου απο τους ισλαμιστές

Ρωσία: Ομαδικοί τάφοι με θύματα βασανιστηρίων βρέθηκαν στο ανατολικό Χαλέπι
Για πολύ σοβαρά εγκλήματα πολέμου που διαπράχθησαν στη Συρία κάνει λόγο με ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τη Μόσχα, στο ανατολικό Χαλέπι βρέθηκαν βρέθηκαν ομαδικοί τάφοι που περιέχουν δεκάδες πτώματα ανθρώπων οι οποίοι βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν. «Σε πολλούς λείπουν μέλη του σώματος, οι περισσότεροι έχουν πυροβοληθεί στο κεφάλι. Αυτή είναι προφανώς μόνο η αρχή» είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, αντιστράτηγος Ίγκορ Κονασένκοφ, μιλώντας σε δημοσιογράφους..

Ανέφερε ακόμη πως εντοπίστηκαν επτά μεγάλες αποθήκες με όπλα και πυρομαχικά, αρκετά για να εξοπλιστούν πολλά τάγματα. Οι μαχητές της «αποκαλούμενης μετριοπαθούς αντιπολίτευσης»" ναρκοθέτησαν σχεδόν τα πάντα, δρόμους, εισόδους κτιρίων, αυτοκίνητα, δίκυκλα, ακόμη και παιδικά παιχνίδια, υποστήριξε ο ρώσος εκπρόσωπος.

«Όλα καταγράφονται προσεκτικά, συμπεριλαμβανομένων και των σοβαρών στρατιωτικών εγκλημάτων των τρομοκρατών, για να δημοσιοποιηθούν» είπε, «ώστε οι Ευρωπαίοι υποστηρικτές της αποκαλούμενης (συριακής) αντιπολίτευσης στο Λονδίνο και το Παρίσι να ενημερωθούν για το ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι προστατευόμενοί τους» κατέληξε ο Κονασένκοφ.