Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Απόπειρα απαγωγής βρέφους, απο Αφγανό!

 Πανικός σε υπεραγορά στην Αθήνα
Ο πατέρας του παιδιού τελικά πρόλαβε, ακινητοποίησε τον Αφγανό και πήρε το παιδί του

Χαμός έγινε σε σούπερ μάρκετ στην Κυψέλη στην Αθήνα, όταν ένας Αφγανός επιχείρησε να αρπάξει ένα βρέφος από τη μητέρα του λέγοντας πως είναι δικό του. Η παράξενη αυτή υπόθεση απόπειρας αρπαγής βρέφους, έγινε πριν από έξι ημέρες μέσα σε σούπερ μάρκετ στην οδό Κεφαλληνίας και τώρα είδε το φως της δημοσιότητας.
Ο 19χρονος από το Αφγανιστάν, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η μητέρα είχε «αφήσει» το καρότσι με το μωρό και το άρπαξε. Μόλις η 21χρονη μητέρα από τη Ρουμανία διαπίστωσε ότι το καρότσι έλειπε «σήμανε συναγερμό» στο κατάστημα. Μόλις εντόπισε τον Αφγανό άρχισε να φωνάζει να αφήσει το καρότσι με το μωρό κι εκείνος να της ουρλιάζει ότι το παιδί ήταν δικό του. Όταν η 21χρονη τον πρόφτασε εκείνος την χτύπησε και προσπάθησε και να διαφύγει. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο πατέρας του παιδιού που ήταν σε διπλανό διάδρομο, ο οποίος κατάφερε κα ακινητοποίησε με τη βοήθεια και των άλλων πελατών τον 19χρονο.
Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής βρέφους.
Στο μεταξύ οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν ποιος ήταν ο πραγματικός σκοπός του 19χρονου Αφγανού.
topontiki.gr
http://www.kerkida.net/articles/eisagomena/onlycy-news-flow/236486-panikos-se-yperagora-stin-athina-a
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/arpakse-to-karotsi-me-ta-pswnia-enos-androgynoy-alla-den-eftase-makria.4445191.html