Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ποια είναι η μυστική δύναμη που έχει συγκροτήσει το Ισλαμικό Κράτος για την Αποκάλυψη!

 Ποιο είναι το «μυστικό όπλο» που έχει δημιουργήσει το Ισλαμικό Κράτος και δεν αποκαλύπτει παρά την ευρύτατη προπαγάνδα που διαχέει μέσω διαδικτύου;
Σύμφωνα με την ομάδα ακτιβιστών «Η Ράκα σφάζεται σιωπηλά», το μυστικό όπλο που κρατά μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας το Ισλαμικό Κράτος είναι οι ειδικές δυνάμεις που έχει συστήσει, οι αποκαλούμενες και ως «Στρατός του Χαλιφάτου», ή αλλιώς «Στρατός Νταμπέγκ».
Τρεις επιφανείς τζιχαντιστές στο Ισλαμικό Κράτος, ο Ομάρ Τσετσέν, ο Αμπού Μοχάμεντ ο Αμερικανός και ο Αμπού Αϊμάν ο Ιρακινός, αποφάσισαν να συστήσουν έναν «ειδικό στρατό», τον οποίο ονόμασαν «Στρατό του Χαλιφάτου» και άρχισαν να στρατολογούν σε αυτή τη δύναμη Τσετσένους, Ουζμπέκους και Αφρικανούς τζιχαντιστές. Αποφάσισαν να εντάξουν μαχητές προερχόμενους από αυτές τις χώρες, επειδή αυτοί φημίζονται ως οι πιο σκληροτράχηλοι.
Ως βάση αυτής της δύναμης επιλέχτηκε το αεροδρόμιο Ksheesh ανατολικά στο Χαλέπι της Συρίας.
Οι νεοσύλλεκτοι αυτής της ειδικής δύναμης αρχικά διέμεναν στους χώρους του αεροδρομίου, στο οποίο και εκπαιδεύονταν. Καθώς όμως ο αριθμός των τζιχαντιστών αυξανόταν, στρατόπεδα εκπαίδευσης άρχισαν να δημιουργούνται και σε άλλες περιοχές όπως στην πόλη της Μασκάνα, στο στρατόπεδο του Οσάμα Μπιν Λάντεν στην ύπαιθρο έξω από τη Ράκα, στη Μενμπίτζ, στην Αλ Μπαμπ, στην Τζαραμπλούς, στο φράγμα της Τισρίν και στην ύπαιθρο της Ράκα.
Σύντομα η ειδική αυτή δύναμη έφτασε να έχει 4.000 τζιχαντιστές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν εμπλακεί σε καμία μάχη επειδή η αποστολή και η εκπαίδευσή τους είναι για άλλο σκοπό.
Μετά την αποτυχία των τζιχαντιστών να καταλάβουν την κουρδική πόλη Κομπάνι, στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας, οι οπλαρχηγοί αυτής της ειδικής δύναμης τζιχαντιστών έδωσαν εντολή στους 4.000 επίλεκτους μαχητές τους να διασκορπιστούν σε διάφορα σημεία της επικράτειας που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος.
Οι άλλοι τζιχαντιστές, που σκοτώνονται στα πεδία των μαχών, δεν γνωρίζουν για την ύπαρξη του «Στρατού του Χαλιφάτου», ούτε μπορούν να υποψιαστούν εάν κάποιοι συμπολεμιστές τους ανήκουν σε αυτή την ειδική δύναμη. Ωστόσο, η ηγεσία αυτής της ειδικής δύναμης μπορεί ανά πάσα στιγμή να τη συγκεντρώσει όπου επιθυμεί.
Αρχηγός του Στρατού του Χαλιφάτου είναι ο Ομάρ Τσετσέν (ο Τσετσένος). Οι άλλοι δύο συνιδρυτές του «Στρατού του Χαλιφάτου» σκοτώθηκαν.
Ο Ομάρ Τσετσέν είναι επικεφαλής μια πενταμελούς ηγετικής ομάδας που αποτελείται από 3 Ουζμπέκους και 2 Τσετσένους. Όλοι τους βρίσκονται στην ύπαιθρο του Χαλεπιού, έχουν στήσει δικό τους δίκτυο επικοινωνίας και διαθέτουν δικούς τους ασυρμάτους που επικοινωνούν σε άλλες συχνότητες από τους υπόλοιπους τζιχαντιστές.
Σύροι δεν επιτρέπεται να ενταχθούν σε αυτή την ειδική δύναμη.
Όπως αναφέρουν οι ακτιβιστές από τη Ράκα, ο «Στρατός του Χαλιφάτου» προετοιμάζεται και εκπαιδεύεται συνεχώς για να λάβει μέρος στην τελική και μεγάλη μάχη που θα κληθούν να δώσουν οι τζιχαντιστές.
Ίσως αυτή η μάχη να είναι εκείνη που έχει προφητευθεί στην ισλαμική αποκάλυψη ότι θα δοθεί στην πόλη Νταμπίγκ. Εκεί οι τζιχαντιστές θεωρούν ότι ο μουσουλμανικός μεσσίας, ο Μαχντί, θα πετύχει την τελική νίκη (αποκάλυψη) ενάντια σε όσους είναι εχθροί απέναντι στον ισλαμικό νόμο (Σαρία).