Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Τεράστιες δυνάμεις έρχονται να εκπληρώσουν τις προφητείες

Με τακτικά πυρηνικά όπλα γεμίζει την Ευρώπη το ΝΑΤΟ για να αντιμετωπίσει την Ρωσία
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο περικύκλωσης και απομόνωσης της Ρωσίας από τις χώρες του ΝΑΤΟ.
 Έτσι και μετά τις αναφορές για αύξηση έως και 80% των δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ σε περιοχές γύρω από την ρωσική επικράτεια οι ΗΠΑ προχώρησαν σε ακόμα μια ενέργεια που μόνο στην προώθηση της ειρήνης δεν στοχεύει.
 Το αμερικανικό Πεντάγωνο έδωσε εντολή και ήδη μεταφέρονται στην Ευρώπη τακτικά πυρηνικά όπλα με την μορφή βομβών , πυραύλων και βλημάτων.
 Αναφέρεται δε ότι πυρηνικά όπλα μεταφέρθηκαν σε Βέλγιο, η Ιταλία, οι Κάτω Χώρες και  Γερμανία, γράφει σε άρθρο της η μοσχοβίτικη εφημερίδα Nezavisimaya Gazeta, ενώ την ίδια στιγμή πιλότοι από τις τις χώρες αυτές πραγματοποιούν ασκήσεις ρίψεις πυρηνικών βλημάτων.
 
Στο πλαίσιο της κρίσης της Ουκρανίας,  το αμερικανικό Πεντάγωνο μετέφερε  στην Ευρώπη επιπλέον ποσότητα  τακτικών πυρηνικών κεφαλών, στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Τρεις τύποι πυρηνικών βομβών οι οποίες  τυπικά ανήκουν στην κατηγορία των «τακτικών πυρηνικών όπλων» (Β-61-7, B-61-11 και Β-61-12) που έχουν χαρακτηριστεί από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Πεντάγωνο ως  πυρομαχικά «στρατηγικού χαρακτήρα », μεταφέρθηκαν στην Ευρώπη πρόσφατα , μαζί με αριθμό βομβαρδιστικών αεροσκαφών Β1 Spirit στην Βρετανία.
 
Στο πλαίσιο αυτό τονίζει το άρθρο , η Μόσχα ζητά από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ να αποσύρουν εντελώς από την ευρωπαϊκή ήπειρο, όλα τα αμερικανικά τακτικά πυρηνικά όπλα , μαζί με αυτά που μεταφέρθηκαν επίσημα στις  πέντε προαναφερθείσες χώρες που ανήκουν στο ΝΑΤΟ.
 
Σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα, οι  ΗΠΑ εξακολουθούν  να είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που διαθέτουν πυρηνικές κεφαλές εκτός της ενδοχώρα τους , ενώ η Ρωσία για περισσότερο από 20 χρόνια χωρίς καμία συμβατική διαδικασία, απέσυρε τις τακτικές πυρηνικές κεφαλές από την Λευκορωσία, το Καζακστάν και την Ουκρανία .
 
Το Πεντάγωνο διαθέτει τακτικά  πυρηνικά  όπλα κυρίως σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες,  (Βέλγιο, η Ιταλία, οι Κάτω Χώρες και η Γερμανία), καθώς και στο ασιατικό τμήμα της Τουρκίας, που είναι σε άμεση γειτνίαση με τη Ρωσική Ομοσπονδία.
 
Βέβαια φαίνεται ότι κάποιοι παίζουν με την φωτιά γνωρίζοντας ότι η Ρωσία όχι μόνο δεν θα αφήσει αναπάντητη μια τέτοια απειλή αλλά αντίθετα θα την αναγκάσει να ενισχύσει το οπλοστάσιό της με κάθε τρόπο.
 
Την ίδια στιγμή στην περιοχή της Ουκρανίας και πιο ειδικά στην Μαύρη Θάλασσα προγραμματίζεται να διεξαχθεί μια από τις μεγαλύτερες ασκήσεις του ΝΑΤΟ στην περιοχή.
 
Αυτό το έτος, οι παραδοσιακές  στρατιωτικές ασκήσεις Ουκρανίας-ΗΠΑ με την επωνυμία «Sea Breeze 2015» θα είναι ακόμη πιο φιλόδοξες αποτελώντας το μεγαλύτερο  εγχείρημα στην ιστορία των ασκήσεων αυτών , αναφέρει η ιστοσελίδα military-informant.com . Όπως αναφέρθηκε από το ουκρανικό Υπουργείο Άμυνας, στις ασκήσεις θα πρέπει να συμμετέχουν 2.500 στρατιώτες από διάφορες χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας.
 
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας με 1500 στρατιώτες ,  9 πολεμικά πλοία,  8 πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, και 50 άρματα  μάχης, και 10 περιπολικά σκάφη από την συνοριακή φρουρά θα συμμετέχουν στην άσκηση.
 
Από τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ με  1.000 στρατιώτες με ανάλογο στρατιωτικό εξοπλισμό, και έως και 5 πολεμικά πλοία, 2 υποβρύχια και 2 έως 6 αεροσκάφη και ελικόπτερα, με  40 τροχοφόρα ΤΟΜΑ θα συμμετάσχουν στην άσκηση  αυτή.
 
Από τις ένοπλες δυνάμεις των άλλων χωρών – μελών του ΝΑΤΟ και των κρατών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Σύμπραξη για την Ειρήνη», θα συμμετέχουν  500 στρατιώτες με  στρατιωτικό εξοπλισμό,  6 πολεμικά πλοία, 3 υποβρύχια, 6 αεροσκάφη και ελικόπτερα, 10 τροχοφόρα ΤΟΜΑ .
 
Οι διακλαδικές ασκήσεις  με την επωνυμία «Sea Breeze – 2015», είναι ασκήσεις που αφορούν την αλληλεπίδραση της διαχείρισης  διαφορετικών δυνάμεων, στο σχεδιασμό και την διεξαγωγή διεθνών επιχειρήσεων για την ειρήνη, αναφέρει η συμμαχία.
 
Οι κύριοι τομείς που θα διεξαχθεί η άσκηση  είναι  η  Μαύρη Θάλασσα, τα πεδία βολής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, τα στρατιωτικά αεροδρόμια της Οδησσού , του Kulbakino, του Nikolaev,  του «Chernobaevka», του Kherson, το λιμάνι της Οδησσού και το στρατιωτικό λιμάνι  Ochakov . Οι ασκήσεις θα διεξαχθούν  το καλοκαίρι που μας έρχεται.
 
Οι ΗΠΑ στα πλαίσια μιας ομιχλώδους επεξήγησης για παγκόσμια ηγεμονία(στα πλαίσια της απόλυτης υποταγής κάθε χώρας στην βούλησή της) φέρνει την παγκόσμια διεθνή ασφάλεια στα πρόθυρα της απόλυτης καταστροφής.
 
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου κανένας...
 
 defencenet.gr