Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Τζιχαντιστές οι δύο συλληφθέντες Αλγερινοί στην πρυτανεία! - Ξένα κέντρα εξουσίας και παρακράτος θέλουν την ανατροπή της κυβέρνησης (vid)

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Αλγερινοί τζιχαντιστές συνελήφθησαν κατά την επέμβαση της αστυνομίας στην Πρυτανεία, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν σε μια μακριά λίστα ξένων με πολύ ιδιαίτερα επικίνδυνα χαρακτηριστικά, οι οποίοι συμμετείχαν πρόσφατα σε υποκινούμενα επεισόδια προς αποσταθεροποίηση της ελληνικής κυβέρνησης και προφανώς αποτελούσαν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου εφαρμοζόμενου από ξένα και εγχώρια κέντρα εξουσίας.
Οι καταλήψεις των τελευταίων εβδομάδων δεν είναι τόσο «αθώες» αλλά οργανωμένο σχέδιο αποστεθεροποίησης της Κυβέρνησης από ξένες μυστικές υπηρεσιες αλλά και της ελληνικης δαπλοκής.
Πρώτα είχε συλληφθεί Ουκρανός κουλοφόρος που ήταν μέλος του ναζιστικού "Δεξιού Τομέα" στην διάρκεια των επεισοδίων έξω από το Πολυτεχνείο στις 7 Απριλίου.
Ακολούθησε στις 14 Απριλίου η περίεργη περίπτωση όταν ανάμεσα στις 21 προσαγωγές από τον χώρο της πρυτανείας του ΕΚΠΑ  ανάμεσα στους συλληφθέντες υπήρχε ένας τζιχαντιστής και ένας Πολωνός πρώην πράκτορας, τον οποίο αναζητούσε η Ιντερπολ για εμπόριο ναρκωτικών!
Η εμπορία ναρκωτικών είναι η πιο προσφιλής μέθοδος των μυστικών υπηρεσιών στο να βρουν πόρους για τις επιχειρήσεις τους, χωρίς να απολύπτουν τον πραγματικό εντολέα τους, όπως κάνει για χρόνια η CIA στις χώρες της Νοτίου Αμερικης.
Αν και στην περίπτωση του Πολωνού, οι αρχικές υποψίες της παρουσίας του, έκαναν λόγο για εμπορία ναρκωτικών, όπως έχουν μεταδώσει κι όλα τα πρακτορεία ειδήσεων, το σεσημασμένο παρελθόν του με τις Πολωνικές Μυστικές Υπηρεσίες, δείχνουν προς την κατεύθυνση ότι οι καταληψίες δεν έχουν σχέσεις τόσο με Ελληνες του αναρχικού χώρου, όσο με ξένες υπηρεσίες που έχουν όφελος από τυχών αναταραχές στο εσωτερικό της Ελλάδας.
Αυτό σε συνδυασμό με την παρουσία του ισλαμιστή που πέρασε τα σύνορα με τουρκικό διαβατήριο, έχουν θορυβήσει την ΕΥΠ για την ύπαρξη ενός συνολικού σχεδίου αποσταθεροποίησης.
Σημειώνεται ότι μέσα στην Πρυτανεία συνελήφθη και ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης ο οποίος είχε συμμετοχή στην απαγωγή Γ.Μυλωνά και ήταν συνεργάτης του Β.Παλαιοκώστα.
Σήμερα όπως επιβεβαίωσε κι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης (βίντεο) , μεταξύ των συλληφθέντων οι δύο Αλγερινοί υπήκοοι έμεναν στο Μεγάλη Βρετάνια (!), οι οποίοι «δεν ήταν και τόσο αθώοι, όσο παρουσιάστηκε». 
Τι ήταν όμως οι δύο Αλγερινοί;
Οι δυο Αλγερινοι τζιχαντιστές είχαν απελαθεί από την Αιγυπτο γιατί ανήκαν στην Ισλαμική οργάνωση «Υποστηρικτές της Ιερουσαλήμ» η οποία ειναι παρακλάδι του ISIS και η οποία στις 2 Απριλίου σκότωσε 15 στρατιώτες και δύο πολίτες σε μια επίθεσή της εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας κοντά στα σύνορα της Αιγύπτου με τη Λωρίδα της Γάζας.
Η «Επαρχία του Σινά» επιδιώκει να καταστήσει τη χερσόνησο επαρχία του χαλιφάτου ISIS
Μυστηριωδώς όλα αυτά ξεκίνησαν μόλις έγιναν γνωστές οι προθέσεις της κυβέρνησης να "Τραβήξει" μέχρι τέλους το "σχοινί" με την ΕΕ και να προχωρήσει σε συμφωνία με την Μόσχα για τον αγωγό που θα φέρει το ρωσικό φυσικό αέριο, και θα αποφέρει 5 δισ.ευρώ "ζεστό" χρήμα στα ελληνικά ταμεία.

defencenet.gr