Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

OI ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ - Επιχείρηση εσωτερικής αποσταθεροποίησης με "εργαλεία" λάθρο και παρακρατικούς (vid)

Ογδόντα ημέρες μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουρίου οι δανειστές συνειδητοποιώντας ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι "συνεργάσιμη" και δεν προτίθεται να "πουλήσει" τον ελληνικό λαό και τις ελπίδες του, χρησιμοποιούν τα δύο πιο αποτεελσματικά όπλα τους για να την αποσταθεροποιήσουν: Την λαθρομετανάστευση και τους γνωστούς-άγνωστους αναρχικούς. Η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης επιχειρείται με εντολή των δανειστών και των νεοταξικών κέντρων, σε συνεργασία με την διαπλοκή (καναλάρχες, μεγαλοεργολάβους κ.α), και τα πιστά στο Μνημόνιο και στην ολοκληρωτική πλέον ΕΕ κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και Ποτάμι (για το τελευταίο μάλιστα έχει λυσσάξει ο ξένος Τύπος γιατί δεν πέτυχε εκβιαστικά την αποδοχή του ως κυβερνητικού εταίρου με εξοβελισμό των ΑΝΕΛ).
 "Μακρύ" χέρι όλων αυτών οι λαθρομετανάστες και οι αναρχικοί που ξαφνικά οι τηλεοράσεις και τα εγχώρια ΜΜΕ...ανακάλυψαν.
 
Αυτά που χρόνια κατήγγειλε το defencenet.gr τώρα που βρέθηκε όλως τυχαίως μια κυβέρνηση να αντιστέκεται στον ξένο νεοταξικό παράγοντα, και να επιχειρεί συμφερουσες προσεγγίσεις σε Ρωσία, Κίνα και άλλες σημαντικές χώρες, και να μην δένει την χώρα στο "άρμα" των ΗΠΑ και της ΕΕ χωρίς κανένα αντάλλαγμα, ξαφνικά όλα τα ΜΜΕ "ανακάλυψαν" τους τότε "νεαρούς αντιεξουσιαστές","αντιφασίστες και νυν "αναρχικούς" και "κακοποιά" στοιχεία τα οποία τώρα επέλεξαν να ξαναβγούν στους δρόμους, ενώ επί κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου, δεν υπήρχε η παραμικρή αντίδραση.
 
Παρόμοιες καταστάσεις υπήρχαν και επί διακυβέρνησης Κ.Καραμανλή του νεότερου, όταν και αυτός είχε υπογράψει αγωγό που θα έφερνε το ρωσικό αέριο στην Ευρώπη. Τα ίδια συμβαίνουν και τώρα σε αναμονή της επικέιμενης υπογραφής του νέου επικαιροποιημένου αγωγού.
 
Δεν είναι παράλογο καθώς είναι γνωστό ότι οι "μπαχαλάκηδες" ελέγχονται από κύκλους της Αστυνομίας και της ΕΥΠ, δύο οργανισμούς που ακόμα ελέγχονται ως επί το πλείστον από ΝΔ,ΠΑΣΟΚ.
 
Η νέα κυβέρνηση δεν έχει ακόμα προλάβει να αποκτήσει τον έλεγχο.
 
Μεγάλη ένταση και επεισόδια επικρατούν αυτή την ώρα στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου όπου ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να σπάσει τον αποκλεισμό των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν συγκρούσεις!
 
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με «βροχή» από χειροβομβίδες κρότου- λάμψης προκειμένου να απομακρύνουν τους επιτιθέμενους και να διαφυλάξουν πως ούτε θα μπει κάποιος στο κτίριο του ΕΚΠΑ ούτε βέβαια θα βγει.
 
Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε ρίψη δακρυγόνων και χημικών ενώ η κυκλοφορία στην Πανεπιστημίου έχει διακοπεί.
 
Θυμίζουμε τις πρωϊνές δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γ.Πανούση.
 
Για τις καταλήψεις ο κ. Πανούσης υποστηρίξε ότι είναι συνεχείς και οργανωμένες, προσθέτοντας ότι οι καταληψίες δεν είναι οργισμένοι νέοι. «Μακάρι να ήταν οργισμένοι νέοι αυτοί που συλλαμβάνουμε, είναι πολύ πιο μπερδεμένο». «Ποιος ελέγχει τα Εξάρχεια; Τα Εξάρχεια ελέγχονται από μαφίες όχι από τους λεγόμενους αντιεξουσιαστές» συμπλήρωσε ο υπουργός.
 
«Σαφώς και δεν πρέπει να ανεχόμαστε τις καταλήψεις αλλά περιμένατε από εμένα σε 40 ημέρες να λύσω το πρόβλημα;»
 
Προχώρησε, μάλιστα, στην καταγγελία ότι «μπαχαλάκηδες» μισθώνονται για να κάνουν επεισόδια. «Δεν είναι οργισμένοι νέοι, είναι μείγμα περίεργο» συμπλήρωσε.
 
Θυμίζουμε ότι στα χέρια των αρχών έπεσε προ ημερών Ουκρανός ανήκων στο Δεξιό Τομέα.Μέρες η ΕΥΠ παρακολουθούσε άτομα που ήρθαν στην Ελλάδα και είναι ύποπτοι για σχέσεις με παραστρατιωτικούς ναζί της Ουκρανίας.
 
Οι αρχικές υποψίες της ΕΥΠ περιστρεφόντουσταν γύρω από το εμπόριο όπλων ως σκοπό της άφιξης τους στην Ελλάδα. Τελικά, ένας εξ αυτών είναι στα χέρια της ΕΥΠ καθώς συμμετείχε φορώντας κουκούλα στα γνωστά επεισόδια έξω από το πολυτεχνείο.
 
Φυσικά το ότι ο Δεξιός Τομέας συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ και την ΕΕ για να εκδιώξει το νόμιμο Ουκρανό πρόεδρο της χώρας Β.Γιανουκόβιτς και το γεγονός ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση τολμά να ακολουθήσει πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική προκαλεί άμεσους συνειρμούς σε όποιον το μυαλό του δουλεύει.
 
Την ίδια στιγμή τα εγχώρια ΜΜΕ ανακάλυψαν τους λαθρομετανάστες που επί σειρά ετών προσποιούνταν ότι δεν τους έβλεπαν, και αν τους έβλεπαν ήταν "οικονομικοί μετανάστες".
 
Ούτε σχέδιο εκ Τουρκίας έβλεπαν, ούτε ότι όλοι αυτοί ερχόντουσαν εδώ λόγω...αμερικανικών πολέμων, ούτε ότι υπέυθυνοι για αυτά τα κύματα είναι τα κτήνη του ISIL που χρηματοδοτήθηκαν και εξοπλίστηκαν από τις ΗΠΑ,ούτε έκαναν παράπονα όταν η ΕΕ μας έβαζε πρόστιμα και μας επέπλητε για δήθεν...κακομεταχείριση των λαθρομεταναστών.
 
Κάθε χρόνο εισέρρεαν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών και κανένα κανάλι και μνημονιακό κόμμα δεν ζητούσε αανθεώρηση του Δουβλίνο 2, και δεν ασχολούνταν με τον πόνο κατοίκων σε περιοχές όπως ο Αγ.Παντελεήμονας.
 
Μυστηριωδώς κάποιο "μαγικό" χέρι (ξεκίναγε από Ντόχα και Κατάρ, οργανώνονταν από την Άγκυρα, και γινόταν με τις ευλογίες της Ουάσιγκτον) έσπρωχνε τις χιλιάδες των δυστυχισμένων στην Ελλάδα, αλλά τότε η διαπλοκή και τα συστημικά κόμματα έμεναν άπρακτα. 
 
Τουλάχιστον αυτή η κυβέρνηση πήρε χθες μια κάποια απόφαση.
 
Δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί. Πλέον ο σύγχρονος διαχωρισμός στον πλανήτη είναι νεοταξίτες (που περιλαμάνουν δήθεν δεξιούς πατριώτες και δήθεν αριστερούς ευαίσθητους) και αντινεοταξίτες (που περιλαμβάνουν αληθινούς πατριώτες ανεξαρτήτως αριστερής η οπτικής γωνίας και μαχητές της πραγματικής ελευθερίας) και πολλοί επιλέγουν τη στυγνή δικτατορική Νέα Τάξη Πραγμάτων χωρίς να το εχουν αντιληφθεί, διότι η πλειοψηφία των ΜΜΕ δουλεύει για αυτούς.