Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Δείτε πως αντιδρά η Αυστραλία, μια χώρα 'φτιαγμένη απο μετανάστες'...εκπληκτικό Βίντεο!


 Πως αντιμετωπίζει η Αυστραλία και το Ισραήλ τη λαθρομετανάστευση;
Πρόσφατα οι ισραηλινή κυβέρνηση αντέδρασε επειδή οι Άραβες λαθρομετανάστες έφτασαν το 0,4 του συνολικού πληθυσμού υοθετώντας ακόμα πιο σκληρά μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης. Ακόμα, η Αυστραλία είναι μια χώρα υπόδειγμα επιτυχημένης εφαρμογής μεταναστευτικής πολιτικής.

Εμείς στην Ελλάδα ευτυχώς έχουμε την "φιλάνθρωπο" κα. Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών,
επισημαίνει ότι πρόκειται για πρόσφυγες και όχι μετανάστες και σημειώνει ότι η Ελλάδα πρέπει να επινοήσει λύσεις που θα ανταποκρίνονται σε έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση του φαινομένου.
 
Το Ισραήλ πέρασε ένα νέο μεγάλο αντι-μεταναστευτικό νόμο. Οι παράνομοι αλλοδαποί θα φυλακίζονται έως τρία έτη. Εκείνοι που βοηθούν τους παράνομους μετανάστες ή τους παρέχουν στέγη μπορεί να φυλακιστούν για έως και 15 χρόνια. Οι μετανάστες εργάζονται στο Ισραήλ θα αντιμετωπίζουν αυστηρές ποινές ακόμα και για μικρής σημασίας εγκλήματα, όπως το να κλέψουν ένα ποδήλατο ή να γράψουν γκράφιτι. Σύμφωνα με το νόμο αυτό οι παράνομοι μετανάστες και οι αιτούντες άσυλο ενδέχεται να οδηγηθούν στην φυλακή, χωρίς δίκη ή απέλαση, αν συλληφθούν να διαμένουν στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συν τις άλλοις, όποιος βοηθά τους μετανάστες ή τους παρέχει στέγη αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης από πέντε έως και 15 έτη.
 
Η αφίσα της Αυστραλίας δείχνει μία βάρκα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα και έχει ένα μήνυμα, το οποίο αναφέρει: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν πρόκειται να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας». Το μήνυμα φυσικά απευθύνεται στους μετανάστες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Αυστραλία για να ζητήσουν άσυλο. Η αφίσα, μάλιστα, συνοδεύεται και από σχετικό βίντεο, το οποίο έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες.

 
 




http://defencenews.gr/index.php/2014-11-02-14-50-44/1573-pos-antimetopizei-i-afstrallia-kai-to-israil-ti-lathrometanastefsi