Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ο μεγαλύτερος διωγμός χριστιανών των τελευταίων αιώνων

Οι τζιχαντιστές προκαλούν ξανά: Video από την εκτέλεση Χριστιανών
Video από την ομαδική εκτέλεση 30 Χριστιανών της Αιθιοπίας έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Λιβύη, προκαλώντας για άλλη μια φορά παγκόσμιο σοκ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. Το video έχει διάρκεια σχεδόν 30 λεπτά και ανέβηκε σε ιστοσελίδες που πρόσκεινται στους τζιχαντιστές. Δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα,
Κυριακή, και δείχνει την εν ψυχρώ εκτέλεση σχεδόν 30 ανδρών, που φέρονται να είναι μέλη της Αιθιοπικής Χριστιανικής Εκκλησίας.
Στο video, στο οποίο οι τζιχαντιστές έχουν βάλει αγγλικούς, γαλλικούς, πορτογαλικούς και ρωσικούς υπότιτλους (!), επιχειρείται να εμφανιστούν οι Χριστιανοί σαν εχθροί του Ισλάμ.





Οι εικόνες εναλλάσσονται: από τη μια η εκτέλεση 16 ανδρών δια αποκεφαλισμού σε μια παραλία, με τα θύματα να φορούν πορτοκαλί φόρμες όπως αυτές των κρατούμενων στο Γκουαντάναμο και από την άλλη η εκτέλεση 12 άλλων με σφαίρες σε μια ερημική περιοχή. Εκεί, τα θύματα φορούν μαύρες φόρμες. Εκτιμάται ότι η μαζική εκτέλεση έγινε στην ανατολική Λιβύη. Όπως αναφέρεται στο video, οι Χριστιανοί έχασαν το... μονοπάτι τους αποδεχόμενοι την Αγία Τριάδα και γι’ αυτό εγκατέλειψαν τον έναν και μοναδικό Θεό. Υπάρχουν επίσης μαρτυρίες Χριστιανών που ασπάζονται το Ισλάμ αλλά και τζιχαντιστές να εισβάλουν σε σπίτια Λίβυων Χριστιανών που αλλαξοπίστησαν και να πετούν εικόνες Αγίων και να ρίχνουν κάτω Σταυρούς.

Φυσικά, εκτοξεύουν απειλές πως θα υπάρχουν κι άλλες εκτελέσεις Χριστιανών.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, οι τζιχαντιστές είχαν δώσει στη δημοσιότητα video με τον αποκεφαλισμό 21 Κοπτών Χριστιανών, κυρίως Αιγυπτίων και πάλι στη Λιβύη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, Daily Mail, ibtimes
Πηγή video:
ynetnews.com