Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ισλαμιστές ιεροκύρηκες ενήργησαν σαν δούρειος ίππος σε εκατοντάδες χωριά και πόλεις!

Το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία εισέβαλλε με στρατηγικές Μυστικών Υπηρεσιών
Μια έρευνα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel που αναδημοσιεύει και ο βελγικός τύπος σήμερα , υποστηρίζει ότι η ταχεία προέλαση του Ισλαμικού Κράτους  στη Συρία προετοιμάσθηκε μεθοδικά και στρατηγικά χρησιμοποιώντας τεχνικές των Μυστικών Υπηρεσιών. Αυτό  προκύπτει από έγγραφα των υψηλά ισταμένων  στην ιεραρχίας της  ISIS, που πραγματεύονται τη στρατηγική και την οργάνωση της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Σύμφωνα με το Der Spiegel, της επέλασης του Ισλαμικού Κράτους, προηγήθηκαν  εκτεταμένες δραστηριότητες κατασκοπείας σε πόλεις και χωριά στη βόρεια Συρία. Μυστικοί πράκτορες που ήταν ιεροκύρηκες υπό το πρόσχημα  ισλαμικών ιεραποστολικών κατάφεραν να χαρτογραφήσουν τις στρατιωτικές δυνάμεις σε κάθε περιοχή.
1_797688346935511_5506606137842968945_n
Στο επόμενο στάδιο του σχεδίου, οι σύριοι »ηγέτες  της εξέγερσης», εξουδετερώθηκαν από  ειδικές μονάδες που πραγματοποιούν τις δολοφονίες και τις απαγωγές και η όποια πιθανή αντιπολίτευση είχε εξαφανισθεί εν τη γενέσει της. Τότε το Ισλαμικό Κράτος ξεκίνησε την στρατιωτική του εκστρατεία, υποστηριζόμενο από «κρυφούς πυρήνες»  ενόπλων ισλαμιστών. Τα σχέδια αυτά εφαρμόστηκαν αυστηρά.
Το Spiegel επιβεβαιώνει ότι τα σχέδια αυτά μέσα από πολύμηνη επιτόπια έρευνα σε διάφορες τοποθεσίες  της Β. Συρίας.
Επίσης αυτά τα συμπεράσματα προκύπτουν από τα στοιχεία της ανάλυσης εγγράφων που βρέθηκαν  σε  ένα πρώην αρχηγείο του Ισλαμικού Κράτους στο Χαλέπι. Πρόκειται για εκατοντάδες σελίδες  πρωτοκόλλων κατασκοπείας,  παρακολούθησης και επιβολής στις κατακτημένες περιοχές.
88366935509_7589500550310025379_n
Για όσους έχουν ασχοληθεί με το συριακό, γνωρίζουν εδώ και χρόνια ότι οι τρομοκράτες ισλαμιστές που εισέβαλαν μαζικά , οδηγούνταν στο εσωτερικό της συριακής υπαίθρου και επικράτειας με σύστημα εξατομικευμένης πλοήγησης που είχε δημιουργηθεί από τις δυτικές και άλλες δυνάμεις προκειμένου να παράσχει μέχρι on line διευκρινίσεις και οδηγίες. Επίσης αυτοί οι μισθοφόροι τρομοκράτες, ήταν εφοδιασμένοι με ηλεκτρονικό τσιπάκι το οποίο εξέπεμπε σήμα των θέσεών τους. Τα ραντάρ από τις βάσεις του ΝΑΤΟ στην Τουρκία, τους έδιναν στο σύστημα πλοήγησης τις ακριβείς συντεταγμένες των θέσεων του συριακού στρατού, είτε για να τις αποφύγουν , είτε για να τις χτυήσουν. Επίσης στα υπόγεια τούνελ που βρίσκονταν τα αρχηγεία των τρομοκρατών, οι συνομιλίες τους με τους υπευθύνους στις βάσεις του ΝΑΤΟ ή σε αμερικανικές βάσεις σε άλλες αραβικές χώρες, γίνονταν με ένα στρατιωτικό υπερσύγχρονο σύστημα αυτόματης προφορικής μεταγλώτισης, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τους μη αγγλόφωνους ή μη αραβόφωνους και από τις δυο πλευρές.
_834967196540959_7018294496616001176_n
Η δε επικυριαρχία τους στις συριακές περιοχές εκτός από το σύστημα των πληροφοριών, κατά κύριο λόγο βασίστηκε στο καθεστώς του ΤΡΟΜΟΥ, στην πραγματική κατατρομοκράτηση του λαού…
dimpenews.com