Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Η Ρωσία είναι το σημερινό Βυζάντιο και ετοιμάζεται για πόλεμο!

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η ρωσική κυβέρνηση απέστειλε μια σαφή «υπόδειξη» στην  ηγεσία των...Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η ρωσική κυβέρνηση απέστειλε μια σαφή «υπόδειξη» στην  ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με τον  Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον. Σύμφωνα με «αυτήν» ο Κάμερον  θα πρέπει να «απομακρυνθεί»  άμεσα  από τη θέση του, προκειμένου να αποφευχθούν μεγάλες «διεθνείς αναταραχές».
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «usapress.net », και εκθέσεις πληροφοριών των ρωσικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών, αναφέρεται ότι  ενδεχομένως  σχεδιάζεται από την Βρετανία προληπτικό πυρηνικό πλήγμα προς την Ρωσική Ομοσπονδία, κάτι το οποίο είχαμε αναφέρει σε άρθρο μας στο pentapostagma.gr, αλλά  τώρα προφανώς προέκυψαν και  νέα  συγκλονιστικά στοιχεία.
Ο διευθυντής της FSB Alexander  Bortnikov,  αμέσως μετά την παραλαβή των εν λόγω πληροφοριών ,  κατάφερε  να επιτύχει μια προσωπική συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο Λευκό Οίκο, (πρόσφατα υπήρξε συνέδριο για την διεθνή τρομοκρατία με την συμμετοχή του διευθυντή της FSB στην Ουάσιγκτον  ),   κατά την οποία ο Πρόεδρος των ΗΠΑ,  «παραδέχτηκε» ότι «το επίπεδο της επιρροής του στην διεθνή σκηνή είναι ανεπαρκές για να αποτρέψει μια τέτοια ενδεχόμενη  σύγκρουση».
Επιπλέον, στην Μόσχα σήμερα, δεν υπάρχει καμία «βεβαιότητα», (σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες) ότι ο Ομπάμα , έχει τον έλεγχο της κατάστασης της χώρας του, και αυτή η πεποίθηση είναι ακόμα πιο ενισχυμένη στο πλαίσιο των πρόσφατων «αψιμαχιών» της Βικτώριας Νούλαντ και του  Σεργκέι Λαβρόφ.!!!
Υπενθυμίζουμε από την ιστοσελίδα μας ότι τον από το Νοέμβριο έως τον Ιανουάριο του 2014, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα 34 Αμερικανοί αξιωματικοί της πολεμικής αεροπορίας,  οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την εκτόξευση πυρηνικών όπλων των Ηνωμένων Πολιτειών, και οι οποίοι προσπάθησαν να… κλέψουν σε γραπτή εξέταση, ανακοίνωσε η αμερικανική Αεροπορία.
Από τους εμπλεκόμενους αξιωματικούς αφαιρέθηκαν επίσης οι διαβαθμίσεις που είχαν για πρόσβαση σε χώρους ασφαλείας,  και για τη διαχείριση του πυρηνικού οπλοστασίου, αναφέρει δημοσίευμα στον αμερικανικό τύπο.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο  στην ιστορία των πυρηνικών δυνάμεων των ΗΠΑ, καθώς, αισίως, περίπου το 20% των αξιωματικών της βάσης Μάλμστρομ, στην πολιτεία της Μοντάνα, εμπλέκεται στο σκάνδαλο, σύμφωνα με την εφημερίδα theguardian.com.
Η αμερικανική Αεροπορία αποσαφήνισε ωστόσο πως η ασφάλεια των πυρηνικών όπλων δεν τέθηκε ποτέ σε κίνδυνο. Παρόλα αυτά δεν έγινε ποτέ πιστευτός ο λόγος της απομάκρυνσης των Αμερικανών ανωτέρων αξιωματικών , οι οποίοι έλεγχαν το σύνολο των πυρηνικών των ΗΠΑ και υπήρξαν πολλά σενάρια .
Η de facto ρήξη στις σχέσεις  μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας κλιμακώθηκε μετά την ανακοίνωση του Αμερικανού Προέδρου , σύμφωνα με την οποία παρατείνονται  επ “αόριστον όλες οι αντι-ρωσικές κυρώσεις (κατάσταση τύπου Ιράν) .
Σε απάντηση της απειλής αυτής, ο Ρώσος Πρόεδρος Β. Πούτιν «επεξεργάστηκε » σχέδιο που αφορά  την περίπτωση ενός ολοκληρωτικού πολέμου. με την  » μυστική συνεδρίαση» μάλιστα,  αναφέρει η ιστοσελίδα usapress.net , να λαμβάνει χώρα «σε   υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση στο Όρος Yamantau στα Ουράλια όρη».
Εκεί οι Ρώσοι επιτελείς εξέτασαν ολόκληρο το  φάσμα των αμυντικών και επιθετικών μέτρων που είναι δυνατόν που θα αποτρέψουν μια ενδεχόμενη  πυρηνική σύγκρουση, την  πιθανότητα της οποίας,  ο Πρόεδρος της Ρωσίας,  ανέφερε για πρώτη φορά σε ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στα γεγονότα της  Κριμαίας.
Η περαιτέρω δράση στο πλαίσιο του προγράμματος που εγκρίθηκε κατά τη συνεδρίαση, περιλαμβάνει  μια σειρά από «επείγοντα μέτρα», τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζονται με εντολή του ανωτάτου στρατιωτικού διοικητή  της χώρας, που στην προκειμένη περίπτωση , ( βάση συντάγματος) είναι ο Ρώσος Πρόεδρος, ο οποίος είναι ο γενικός αρχιστράτηγος των ρωσικών ΕΔ.
Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν: το άνοιγμα  5000 νέων καταφυγίων στην Μόσχα, τον εξοπλισμό αυτών των εγκαταστάσεων, καθώς  και την   μεταφορά του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού, από το  προσωπικό της Κεντρικής Κλινικής Νοσοκομείου και της Πολυκλινικής που ανήκει στην Προεδρική   Διοίκηση. Επίσης διατάχθηκε  η άμεση ανάπτυξη  πυρηνικών βαλλιστικών πυραυλικών συστημάτων στην περιοχή του Καλίνινγκραντ, καθώς και η ανάπτυξη  στρατηγικών  βομβαρδιστικών  με πυρηνικά στην Κριμαία(σε χθεσινό  άρθρο μας αναφέραμε την μετακίνηση πυρηνικών κεφαλών). Οι μονάδες στην εν λόγω χερσόνησο  θα τεθούν σε πλήρη πολεμική  ετοιμότητα, μαζί με τις αερομεταφερόμενες δυνάμεις στο βόρειο-δυτικό τμήμα της χώρας, καθώς και τα τμήματα του βόρειου στόλου και του συνόλου της  Δυτικής Στρατιωτικής Περιοχής.  Τέλος, διατάχθηκε η ενεργοποίηση των δυνάμεων αεράμυνας στο έδαφος της Σιβηρίας.
Στο πλαίσιο της  προσπάθειας επίδειξης δύναμης από τις  δυνάμεις  της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Λευκορωσία,  έχουν κινητοποιηθεί όλες οι διοικήσεις και τα εν λόγω στρατεύματα, με την υλοποίηση ΣΥΝΕΧΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ. Σκοπός των κινήσεων αυτών είναι   να καταδείξουν την ετοιμότητά τους, σε περίπτωση  στρατηγικής επίθεσης «του εχθρού», στην  Ουκρανία, καθώς ακόμη και σε  Κριμαία και Κουμπάν, με την υποστήριξη των συμμάχων του ΝΑΤΟ.
Ενώ οι Ευρωπαίοι πολιτικοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η βορειοατλαντική Συμμαχία ( ΝΑΤΟ),  δεν είναι διατεθειμένη  να διακινδυνεύσει την υλοποίηση  μιας πυρηνικής σύγκρουσης,  και της έναρξης του Γ “Παγκοσμίου Πολέμου,  αυτό  θα μπορούσε να «υλοποιηθεί» πολύ εύκολα από την πολιτική ελίτ του Κιέβου( υπονοώντας με κάποιο  επεισόδιο)  .
 Παρά το γεγονός αυτό, η Δύση δεν είναι σε θέση, αυτή την  στιγμή  να «πείσει» τον Ρώσο Πρόεδρο Β.Πούτιν,  για την «ασφάλεια» των προθέσεών της, ενώ ο δυτικός τύπος εξακολουθεί την  εκστρατεία δαιμονοποίησης της εικόνας της Ρωσίας και του λαού της, καταλήγει το απίστευτο  δημοσίευμα.
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε ή να διαψεύσουμε τα λεγόμενα του συγκεκριμένου άρθρου. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε καθημερινά, και το κάνουμε στην ιστοσελίδα μας, είναι να παρουσιάζουμε τα τεκταινόμενα στην περιοχή. Αυτά τα « τεκταινόμενα» , εμφανίζουν μια συνεχή πολεμική κινητοποίηση της Ρωσίας στις προαναφερθείσες περιοχές με την μεταφορά πυρηνικών , με παράλληλη πολεμική κινητοποίηση από την πλευρά του ΝΑΤΟ.
Οι ασκήσεις αποτελούν στην στρατιωτική ορολογία  είτε επίδειξη δύναμης, είτε πολεμικές προετοιμασίες , διαλέχτε και πάρτε.

pentapostagma.gr