Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Ιεμπραχέμ Μουσλέμ: Ο Ερντογάν προετοιμάζει το νέο ISIS για να χτυπήσει την Ευρώπη -Vid-


 «Δυστυχώς ενώ όλοι βλέπουμε πώς αντέδρασε ο κόσμος στην επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία κι ενώ ο Πούτιν εμφανίζεται ως εγκληματίας πολέμου, 

ο Ερντογάν εμφανίζεται σαν ειρηνευτής», σχολίασε ο γιατρός Ιεμπραχέμ Μουσλέμ, διπλωματικός αντιπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας στην Ελλάδα, καλεσμένος στην εκπομπή ΝΕΤ24 του Βασίλη Ταλαμάγκα.

«Μπορεί να του δώσουμε και Νόμπελ Ειρήνης» του Ερντογάν, σχολίασε σκωπτικά ο κ. Μουσλέμ, ο οποίος ζει και εργάζεται στην πατρίδα μας.

«(Ο Ερντογάν) Πολεμά αυτή τη στιγμή (στη Συρία) κάποιες δυνάμεις που έχουν δώσει μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους και κατά της τρομοκρατίας, που κατά κάποιο τρόπο έχουν σώσει την Ευρώπη και τον κόσμο από το Ισλαμικό Κράτος.

»Εκτός από αυτό παράλληλα προετοιμάζεται το νέο ISIS».

Στις υπό τουρκική κατοχές περιοχές της βορειοδυτικής και βόρειας Συρίας «εκεί γίνεται τώρα (το νέο Ισλαμικό Κράτος) και το βλέπουμε και το λέει και δεν το κρύβει, δεν είναι κάτι μυστικό, τα κάνει ανοιχτά, ετοιμάζουμε τη νέα γενιά ISIS».

Δείτε όλες τις φοβερές προειδοποιήσεις του κ. Μουσλέμ στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.tribune.gr/politics/news/article/813721/iemprachem-moyslem-o-erntogan-proetoimazei-to-neo-isis-gia-na-chtypisei-tin-eyropi-vinteo.html