Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο Αττίλας εγκατέστησε το «μάτι» του Big Brother.

Οι Τούρκοι καταγράφουν καρέ-καρέ τις κινήσεις των Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα. Εγκατέστησαν υπερσύγχρονα συστήματα παρακολούθησης κινητής τηλεφωνίας.

Πολιτικές διαστάσεις αγγίζει το θέμα για το οποίο επικαλούνται πληροφορίες μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο Αττίλας εγκατέστησε πρόσφατα στις κατεχόμενες περιοχές υπερσύγχρονα συστήματα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων μέσω των οποίων καταγράφει βήμα προς βήμα τις κινήσεις των Ελληνοκυπρίων, αφού περάσουν το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.
Η ηγεσία της αστυνομίας δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την είδηση και δηλώνει άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέροντας ότι δεν έχει οποιεσδήποτε πληροφορίες ή στοιχεία που να καταδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Πληροφορίες του newsit αναφέρουν ότι η πρώτη αναφορά για εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης τηλεφωνικών συνδιάλέξεων στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, έγινε πριν από λίγες μέρες σε λεγόμενο δικαστήριο της Κερύνειας από ψευδοαστυνομικό κατά την προσπάθεια του να αποσπάσει την παραδοχή υπόπτων σε υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων. Ανάμεσα στους υπόπτους της εν λόγω υπόθεσης ήταν και δύο Ελληνοκύπριοι.

 newsit.gr