Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ο παγκόσμια ακήρυχτος πόλεμος εναντίον των Χριστιανών.

 Η πικρή αλήθεια είναι τα ελληνικά ΜΜΕ αποφεύγουν το θέμα. Μια μελέτη του Pew Forum εκτιμά ότι οι χριστιανοί διώκονται στις 131 από τις 193 χώρες του κόσμου.
Οι δολοφονίες, οι βασανισμοί, οι φυλακίσεις και οι διωγμοί εναντίον των χριστιανών είναι το λιγότερο δημοσιοποιημένο γεγονός όχι μόνο της χρονιάς, αλλά όλης της δεκαετίας.
Είναι γεγονός πλέον ότι η χριστιανική θρησκεία είναι η - και με διαφορά - περισσότερο διωκόμενη σε όλο τον κόσμο. Κι’ αν νομίζετε ότι αυτό ίσως δεν σημαίνει και πολλά πράγματα, τότε καλό είναι να ξέρετε ότι ο αριθμός των χριστιανών που δολοφονούνται κάθε χρόνο λόγω της θρησκείας τους υπολογίζεται ότι φθάνει τους 105.000 !


Πρόσφατα ο συγγραφέας του βιβλίου, Χριστιανοφοβία, Rupert Shortt, έγραψε «Φανταστείτε την ανείπωτη οργή που θα είχε ξεσπάσει σε όλο τον ισλαμικό κόσμο, εάν ένας Χριστιανός στην ηγεσία της κυβέρνησης στο Χαρτούμ ήταν υπεύθυνος για το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων.
Ή αν ένοπλοι χριστιανοί είχαν πυρπολήσει τεμένη στο Ιράκ κατά τη διάρκεια της προσευχής της Παρασκευής. Ή αν νεαρές μουσουλμάνες στην Ινδονησία είχαν απαχθεί και αποκεφαλιστεί στο δρόμο τους προς το σχολείο, εξαιτίας της πίστης τους.»
Ισλαμικά και σοσιαλιστικά κράτη έχουν τα πρωτεία σε αυτές τις διώξεις εναντίον των χριστιανών. Την πρώτη θέση στις διώξεις καταλαμβάνει η Βόρειος Κορέα - αγαπημένο κράτος του ΚΚΕ - και την δεύτερη θέση η ισλαμική θεοκρατία του Ιράν - αγαπημένο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν διάφορα άλλα κράτη όπως η Σαουδική Αραβία, Υεμένη, Πακιστάν, Αίγυπτος, Κίνα και Βιετνάμ.

Θα πρέπει να αναρωτιέται ο μέσος Έλληνας γιατί υπάρχει τέτοια σιωπή γύρω από αυτό το θέμα. Στην νέα μας πολυπολιτισμική πραγματικότητα δεν υποτίθεται ότι κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φέρουμε στο φως και να αμαυρώσουμε την μισαλλοδοξία και τον φανατισμό; Γιατί υπάρχει τέτοια σιωπή για τους διωγμούς των χριστιανών;
Θυμάμαι όταν μετά από την λεγόμενη αραβική άνοιξη άρχισαν οι μεγάλες επιθέσεις των μουσουλμάνων εναντίον των χριστιανών της Αιγύπτου. Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα τις μετέδιδαν ως απλές συγκρούσεις, χωρίς να υπάρχουν επιτιθέμενοι και αμυνόμενοι, θύτες και θύματα, δηλαδή τις μετέδιδαν σαν να πλακώνονται μεταξύ τους οι χούλιγκανς δύο ομάδων. Η πραγματικότητα όμως ήταν αρκετά διαφορετική.

Η πικρή αλήθεια είναι τα ελληνικά ΜΜΕ αποφεύγουν το θέμα γιατί απλά δεν θέλουν να ξεσκεπάσουν την μυθολογία που καλύπτει το ιδεολόγημα της πολυπολιτισμικότητας.
Δεν θέλουν να ξεσκεπάσουν τον μύθο ότι η βία και η μισαλλοδοξία είναι βασικά δυτικές εφευρέσεις. Το μύθο ότι τα μόνα θύματα που υπάρχουν ανήκουν σε άλλες φυλές και άλλες θρησκείες.
Το μύθο ότι θα μπορούμε να ζούμε με ασφάλεια και ως ισότιμοι πολίτες όταν κάποια μέρα θα είμαστε η εν Ελλάδι ελληνική μειονότητα.