Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ψάχνουν τον Παπακωνσταντίνου πράκτορες της ΕΥΠ!

Διαστάσεις και μάλιστα κατασκοπευτικού θρίλερ παίρνει η υπόθεση εντοπισμνού του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου με εμπλοκή και της ΕΥΠ!
Πιο συγκεκριμένα και όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, κλιμάκιο της ΕΥΠ βρίσκεται στην Ολλανδία με αυστηρές εντολές για παρακολούθηση φυσική αλλά και σε επίπεδο τηλεπικοινωνιών του πρώην υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και στενών συνεργατών του.
Η ΕΥΠ αποδίδει μεγάλη σημασία στην αποστολή του κλιμακίου, το οποίο στελεχώνεται από επίλεκτους πράκτορες του 3ου Τμήματος Αντικατασκοπείας.
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ενώ ο Γ. Παπακωνσταντίνου βρισκόταν στην Ολλανδία, το κινητό που χρησιμοποιούσε ελάμβανε σήμα από τις ελληνικές εταιρείες τηλεφωνίας, κάτι που σημαίνει ότι το είχε αφήσει σκόπιμα στην Αθήνα προκειμένου να παραπλανήσει τις υπηρεσίες.


Η εκτίμηση που κυριαρχεί στα κορυφαία κλιμάκια της ΕΥΠ και της Κρατικής Ασφάλειας είναι ότι ο πρώην υπουργός είναι ύποπτος φυγής και δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για αυτό ακριβώς έχουν δώσει αυστηρές εντολές παρακολούθησης του πρώην υπουργού στο κλιμάκιο που βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και το οποίο πρόκειται να ενισχυθεί.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr