Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ξεχαστήκαμε και χάνουμε την πατρίδα μας!

Έχουμε χάσει κάθε μέτρο απο τον ορισμό της πατρίδος και του έθνους, μεσα από την προπαγάνδα της τηλεόρασης των κομμάτων και πολλών ανθελληνικών κινημάτων που οργιάζουν στην πολύπαθη πατρίδα μας. Πολλοί από εμάς μπερδεμένοι και παγιδευμένοι στην εσκεμμένη σύγχυση των όρων και των αξιών.
Όρος εθνικιστής για μένα δεν υπάρχει ή τάσσεσαι με την πατρίδα ή βρίσκεσαι απέναντι από αυτήν! Ή σέβεσαι την πατρίδα την ιστορία της τα έθιμα της την θρησκεία της το νόμισμα της ή είσαι σκλάβος της παγκοσμιοποίησης!

Προ ημερών στην επέτειο του ολοκαυτώματος των καλαβρύτων η τηλεόραση και το ιντερνέτ οργίασαν με τον ‘όρο Ναζί’… καμία αναφορά στους δολοφόνος γερμανούς! Ξέρετε το να λες κάποιον ναζί, μπορεί να είναι αμερικανός, άγγλος, ιταλός και ούτω καθεξής …αλλά όλοι γνωρίζουμε και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το παρερμηνεύση ότι το 40’-44’ οι δολοφόνοι ήταν ιταλοί, αλβανοί και γερμανοί! Ένα ολόκληρο έθνος, όπως θέλετε κράτος που ονομαζόταν Γερμανία επιτέθηκε βάναυσα και λυσσαλέα στην πατρίδα μας και όχι μια ομάδα που ονομαζόταν Ναζί!
Η σημερινή στόχευση κατα της Ελλάδος είναι πολυεπίπεδη και πολύ κάλα μελετημένη, χτυπά την φυλή, τη γλώσσα, το θρήσκευμα, την κοινή ιστορία τον πολιτισμό και τη γεωγραφική καταγωγή. Όλα τα παραπάνω δεν τα λέει ένας εθνικιστής αλλά έτσι όπως ορίζεται ο όρος ενός έθνους έτσι όπως το μάθαμε από την αρχαιότητα από το δημοτικό μέχρι τα σημερινά ακαδημαικά βιβλία!
Σας παραθέτω τον όρο του έθνους γιατί μερικοί ξέχασαν τα βασικά!!!
Έθνος ονομάζεται ένα σύνολο ανθρώπων που μοιράζονται κοινά γνωρίσματα που διακρίνουν το σύνολο αυτό, σε παγκόσμια κλίμακα. Τα κυριότερα από τα γνωρίσματα αυτά μπορεί να είναι η φυλή, η γλώσσα, το θρήσκευμα, η κοινή ιστορία και πολιτισμός και η γεωγραφική καταγωγή. Ιστορικά όμως, βασικότερο στοιχείο για την ύπαρξη ενός έθνους είναι η ανάπτυξη της εθνικής του συνείδησης ή ακριβέστερον η αυτή ιστορική αποστολή,[2] δηλαδή ο ιδεολογικός παραγκωνισμός των υπόλοιπων στενότερων (π.χ. φατριασμός, τοπικισμός) ή και ευρύτερων (π.χ. φυλετισμός, αυτοκρατορισμός, οικουμενισμός) ομαδοποιήσεων, χάριν του εθνικισμού.
el.wikipedia.org
ένας Έλληνας...