Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Θα γίνει χαμός, αν δεν αναγνωριστούν τα δικαιώματα των Τούρκων της Θράκης»!

  «Δυτική Θράκη, το τελευταίο…αιχμάλωτο έθνος της Ευρώπης»! Τα νέα παραληρηματικά κοπρίσματα ενός «Δυτικοθρακιώτη» αρχιπράκτορα της Τουρκίας, δημοσιευμένα μαζί με τη γνωστή πλέον σημαία της…θρακικής ανεξαρτησίας…
Πολλές φορές το παρόν ιστολόγιο έχει αναφερθεί στον βίο και την πολιτεία του κυρίου Φερρούχ Οζκάν, από την εποχή της θητείας του ως προέδρου του αλυτρωτικού (όπως άλλωστε ακόμη και μόνο από τον τίτλο τεκμαίρεται) «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD).
Τα τελευταία χρόνια συνεχίζει τον πρακτόρικο ρόλο του με έναν διαφορετικό φερετζέ, ως πρόεδρος άλλης μιας χρυσοπληρωμένης από το τούρκικο ΥΠΕΞ αλυτρωτικής ΜΚΟ, του λεγόμενου «Συλλόγου Τούρκων Ελλάδας» (YUNTURK). Και με την ιδιότητα αυτή, ο εν λόγω μεγαλοφασίστας έχει προκαλέσει επανειλημμένα με τα λόγια και τις πράξεις του – και θυμίζουμε ενδεικτικά την προ 4 περίπου μηνών δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρκοσωματείου του ότι «αν η Ελλάδα δεν αποδώσει στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης τα δικαιώματά τους, θα γίνει χαμός»! (βλ. και τη σχετική ανάρτηση από το «Προξενείο-Στοπ» στις 13/8/2012: «Θα γίνει χαμός, αν δεν αναγνωριστούν τα δικαιώματα των Τούρκων της Θράκης»!). Στο ίδιο λοιπόν ακριβώς πνεύμα κινείται και πρόσφατο άρθρο του στην ίδια ιστοσελίδα, από το οποίο σας παρουσιάζουμε σήμερα κάποια πολύ χαρακτηριστικά σημεία (μετάφραση tourkikanea.gr), όπως βέβαια και την (επίσης πολύ εύγλωττη) φωτογραφία που το συνοδεύει, με την κυματίζουσα σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»! Θαυμάστε:



«Συνεχίζονται οι πιέσεις πάνω στην Τουρκική Μειονότητα στην Ελλάδα!
Δυτική Θράκη, το τελευταίο αιχμάλωτο έθνος στην Ευρώπη…
Στην Ελλάδα οι Τούρκοι (Τουρκικής καταγωγής Έλληνες πολίτες) παρά τις κρατικές δεσμεύσεις δεν μπορούν να εκλέξουν τους μουφτήδες τους. Διότι η Αθήνα κήρυξε παράνομους τους μουφτήδες που εξέλεξαν. Οι Τούρκοι της Ελλάδας είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν ως μουφτή αυτόν που κρίνει κατάλληλο το κράτος. Ο μουφτής που βρίσκεται επικεφαλής της τουρκικής μειονότητας έτσι, είναι υποχρεωμένος να υπηρετεί τις θρησκευτικές, εθνικές και ιστορικές εμμονές της Αθήνας…
Αυτή η βαριά, ασυνείδητη και παράνομη κρατική καταπίεση βιώνεται στην Ελλάδα. Φαίνεται πως δεν έχει φαλιρίσει μόνο το οικονομικό σύστημα και η φήμη της Ελλάδας εντός της Ε.Ε. Ταυτόχρονα έχει πτωχεύσει και ο νόμος, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ελευθερία σκέψης.
Μπορεί να εκπλήσσεστε από αυτά, διότι οι αναφορές της Ε.Ε. αυτά τα θέματα δεν τα θίγουν (σ.σ. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή είναι απλώς…ανύπαρκτα;). Μπορεί να έρχονται στο μυαλό σας οι διαδηλώσεις στην Αθήνα. Μάλιστα ενδεχομένως βλέποντας τα, μπορεί να νομίσετε πως ο κόσμος είναι ελεύθερος να εκφράζει τις ιδέες του και την αντίδραση του.
Στην πραγματικότητα έχετε δίκιο, διότι αν είστε ένας Έλληνας πολίτης (Ελληνικής καταγωγής και ορθόδοξος) δυσαρεστημένος με την κυβέρνηση και ανήσυχος από την κρίση, μπορείτε να κοινοποιήσετε σε αυτό το θέμα τις σκέψεις σας και να εκφράσετε ην αντίδραση σας.
Αλλά εάν είστε μουσουλμάνος ή Τούρκος, τότε δεν μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε για τίποτε…
Ο τουρκικός πολιτισμός και η τουρκική γλώσσα στην Ελλάδα χάνονται. Με αργό και συστηματικό τρόπο… Οι Τούρκοι στην Ελλάδα ζούνε σε χωριά που οι ίδιοι ίδρυσαν, αλλά τώρα έχουν ονόματα που τους έδωσε η Αθήνα. Οι Τούρκοι που ζούνε σε εκείνα τα χώματα, μετά το χάσιμο του ηγέτη τους Σαδήκ Αχμέτ σε ένα ύποπτο τροχαίο ατύχημα (σ.σ. πάλι σπέκουλα πάνω σε ένα ακόμη απολύτως ανυπόστατο «θέμα»), δυσκολεύονται να συντηρήσουν την ελπίδα τους για το μέλλον. Πολλοί Τούρκοι εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα. Το ελληνορθόδοξο κράτος αναγκάζει τους τουρκικής καταγωγής πολίτες να εξελληνιστούν…».
Ειλικρινά δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται άλλα σχόλια. Αντ’ αυτών (και επειδή, ως γνωστόν, μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις), εμείς σάς παραθέτουμε όχι μόνο…μία, αλλά τρεις εικόνες από παλαιότερα στιγμιότυπα της προκλητικής δράσης του εν λόγω τουρκοπράκτορα. Στην πρώτη λοιπόν τον βλέπετε μαζί με τον συνάδελφό του (σ.σ. στο πρακτοριλίκι εννοούμε) ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και άλλους εκ Θράκης πράκτορες σε εκδήλωση του BTTDD προ 2 περίπου ετών στην Κωνσταντινούπολη, με φόντο τη γιγάντια φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ και τις σημαίες της Τουρκίας και της…Ανεξάρτητης Θράκης! Στη δεύτερη τον βλέπετε (πρώτο από δεξιά) μαζί και με άλλες…φωτεινές προσωπικότητες του αγώνα για τα…ανθρώπινα δικαιώματα, όπως ο πρόεδρος της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ABTTF) Χαλήτ Χαμπίπογλου, πάλι ο ψευδομουφτής Ξάνθης και οι επίσης…«Έλληνες» συμπολίτες μας Περβίν Χαϊρουλλάχ και Τζεμίλ Καμπζά, σε εκδήλωση στην Άγκυρα που καταγγέλλει την Ελλάδα για έλλειμμα…δημοκρατίας (σ.σ. είδατε ποιοι τολμούν να…μιλάνε;). Και πάλι εννοείται η σημαία της…θρακικής ανεξαρτησίας, σε πρώτο πλάνο στο πάνελ της εκδήλωσης! Η ίδια σημαία τέλος (πάλι μαζί με την τούρκικη και την τεράστια φωτογραφία του Κεμάλ) στη Γενική Συνέλευση του BTTDD προ τριετίας στην Κωνσταντινούπολη! Θέλετε κι άλλα;

proxeneio-stop.org