Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Το θέμα είναι σοβαρό. Στοχοποίηση εφέδρων από παρακρατικούς της Τουρκίας.

Νέο περισταστικό στοχοποίησης σωματείου εφέδρων από τα όργανα του τουρκικού παρακρατικού μηχανισμού που αναπτύσσουν ανεξέλεγκτη δράση σε ελληνικό έδαφος με την ανοχή της Πολιτείας.
Το σύμβολο των τουρκικών επιδιώξεων στη Θράκη που τοιχοκόλλησαν άγνωστοι στα γραφεία της ΛΕΦΕΔ.
Άγνωστοι τοιχοκόλλησαν στα γραφεία της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) στη Θεσσαλονίκη το γνωστό σύμβολο των τουρκικών επιδιώξεων στη Θράκη με την υπογραφή “Τrakya bizimdir” (“Η Θράκη είναι δική μας”).

Πρόκειται για την τρίτη πρόκληση του είδους που όπως και οι προηγούμενες, έλαβαν χώρα πάντα μετά από εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Εφέδρων στην περιοχή. Ο δραστήριος σύλλογος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Πριν από μερικές ημέρες ”αυτό” βρέθηκε απέναντι από τα γραφεία της λέσχης , είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει και πάντα μετά από δραστηριότητα της λέσχης στην Θράκη. Αναρωτιόμαστε λοιπόν προβληματισμένοι τι μπορεί να σημαίνει , κάποιοι προσπαθούν να μας πουν κάτι ή μήπως θέλουν να μας δείξουν ότι μας παρακολουθούν ή ακόμα ποιο μακριά προσπαθούν να μας φοβίσουν ; Θέλοντας να απαντήσουμε στην κίνηση αυτή πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει και να ζητά ότι νομίζει ότι του ανήκει ακόμα και αν διαφωνούμε , ακόμα και αν αυτό που ζητά είναι το δικό μας σπίτι , η δική μας Πατρίδα η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΡΑΚΗ. Το ίδιο δικαίωμα όμως έχουμε και εμείς και θα το υπερασπίσουμε ακόμα και με τίμημα την ζωή μας αν ποτέ χρειαστεί και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είμαστε οι μόνοι , ξέρουμε ότι όποιος τολμήσει να διεκδικήσει κομμάτι Ελληνικής γης θα βρει μπροστά του όλους τους Έλληνες ενωμένους για ακόμα μία φορά ,ανίκητους για ακόμα μια φορά.
Πρέπει να παραδεχθούμε ότι δίκαιο έχετε που μας υπολογίζεται και επιλέγετε να τα ”βάλετε” μαζί μας γιατί μπροστά απ όλους τους συμπατριώτες μας που θα σπεύσουν να υπερασπίσουν την Πατρίδα τους θα βρισκόμαστε ΕΜΕΙΣ και να είστε σίγουροι ότι είμαστε ακριβώς αυτό που φοβάστε. Έως ότου έρθει αυτή η μέρα δηλώνουμε σε εχθρούς και φίλους ότι πλέον αν και είναι πολύ δύσκολο για όλους μας από οικονομικής απόψεως όλες οι μεγάλες ασκήσεις τη λέσχης θα γίνονται μόνο στην Θράκη.
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ»
Σημειώνεται ότι τα γραφεία της ΛΕΦΕΔ είχαν γίνει στο παρελθόν στόχος εμπρηστικής επίθεσης από γνωστούς-αγνώστους, όπως επίσης και τα γραφεία του ΠΣΕΕΔ-ΣΑΚ στην Αθήνα τον περασμένο Φεβρουάριο.
Τ
Το απειλητικό μήνυμα των παρακρατικών της Άγκυρας στα γραφεία της Λέσχης Καταδρομέων στο Σύνταγμα (11/7/1994).
H μόνη αξιόπιστη απάντηση του Ελληνικού κράτους δεν μπορεί να είναι άλλη από την άμεση διάλυση των τουρκικών παρακρατικών μηχανισμών στη Θράκη με τη διακοπή λειτουργίας του προξενείου Κομοτηνής. Από την πλευρά του, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας οφείλει να θέσει υπό την εποπτεία του όλα τα Σωματεία Εφέδρων και να παράσχει αμέριστη υποστήριξη και πρόσβαση σε εγκαταστάσεις του Ελληνικού Στρατού για την εκπαίδευσή τους.
strategyreports.wordpress.com