Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Να μοιράσουμε τον ορυκτό μας πλούτο με την Τουρκία προτείνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

 Πυροτέχνημα μογγόλικης κουτοπονηριάς. Αφού παρέδωσαν ‘’μαθήματα δημοκρατικότητος’’, απαιτώντας να ανεχόμαστε την ασυδοσία και εγκληματικότητα λαθροεισβολέων και αναρχικών, αφού μας κάλεσαν να αποδεχτούμε την παράδοση του ονόματος ‘’Μακεδονία’’ στους σκοπιανούς παραχαράκτες της Ιστορίας, αφού απαίτησαν να ονομάσουμε κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης, ‘’τουρκική’’ την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έρχονται τώρα να καταθέσουν και μια νέα πρωτοποριακή ιδέα: να μοιράσουμε με τους Τούρκους, τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου!
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Αïχάν Καραγιουσούφ, σε δηλώσεις του στον τοπικό τύπο της Θράκης, κάλεσε την ελληνική πλευρά να μοιράσει με την Τουρκία τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, καθώς μια τέτοια ενέργεια, θα αποτελούσε ‘’πράξη αντίστασης’’, τόσο προς την Ευρωπαική Ένωση όσο και προς την Αμερική, οι οποίες καθώς είπε, εκμεταλλεύονται επί χρόνια κυρίως την Ελλάδα! Για να ισοσκελίσει, κατά το μέτρο του δυνατού, τις αλγεινές εντυπώσεις, πρόσθεσε πως ‘’από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας’’.
Πυροτέχνημα μογγόλικης κουτοπονηριάς, τα περί δικαιωμάτων της Ελλάδος στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. Επί της ουσίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προφασιζόμενος την δεινή οικονομική θέση της Ελλάδος, ζητά να αντιμετωπιστεί η Τουρκία ως συνέταιρος, στο ζήτημα της εκμετάλλευσης του ελληνικού ορυκτού πλούτου! Επιπρόσθετα, εκφράζει μια πρόταση, η οποία έχει ήδη τεθεί στο τραπέζι από τους υπερατλαντικούς μας ‘’συμμάχους’’, οι οποίοι έχουν κατ’ εξακολούθηση συστήσει στην δειλή και ανίκανη συγκυβέρνηση των Αθηνών, να μη σκέφτεται αξιοποίηση των κοιτασμάτων του Αιγαίου, δίχως τη συμμετοχή των γειτόνων μας… Ο ίδιος παράλληλα κατηγορεί την Χρυσή Αυγή λέγοντας με νόημα: «Εγώ είμαι σίγουρος ότι χρηματοδοτείται από κέντρα ξένων συμφερόντων».
Το θράσος των βουλευτών του Σύριζα έχει ξεπεράσει κάθε όριο την ίδια στιγμή που κάνουν άθλιες δηλώσεις υπέρ των επεκτατικών θέσεων των γειτονικών χωρών εις βάρος της Ελλάδος κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ότι χρηματοδοτείται από κέντρα ξένων συμφερόντων. Ντροπή στους Συριζαίους, αλλά μεγαλύτερη ντροπή σ' αυτούς που καλύπτουν τις απαράδεκτες και ανθελληνικές τους θέσεις. Ο Σύριζα δεν αποδοκίμασε φυσικά, τις δηλώσεις του βουλευτή του, αποδεχόμενος ουσιαστικά το περιεχόμενό τους.
Εμείς από τη πλευρά μας, συστήνουμε στον κ. Καραγιουσούφ, να αφήσει ήσυχο τον ελληνικό ορυκτό πλούτο του Αιγαίου και τα ανατολίτικα παζάρια. Αντί του ορυκτού πλούτου της Πατρίδος μας, ας προτείνει την μοιρασιά της ιδιωτικής περιουσίας της δικής του και των υπολοίπων βουλευτών του Σύριζα σε φτωχές οικογένειες Ελλήνων βιοπαλαιστών. Λέμε τώρα...
xryshaygh