Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ποιός προσυπογράφει την εγγύηση του πλαστικού χρήματος στους αδίστακτους τραπεζίτες;

Διαβάζοντας το άρθρο, φανταστείτε αν δεν υπάρχει 'ρευστότητα', αλλα μόνo πλαστικό χρήμα και αριθμοί, πλασματικοί σε έναν υπολογιστή. Είναι στοχασμός για τους ειδήμονες που υποστηρίζουν συναλλαγές με κάρτα!
Πώς οι διεθνείς τραπεζίτες προκαλούν τις τεχνητές οικονομικές κρίσεις!
Είμαστε ένα βήμα πριν από την υπογραφή ενός Μνημονίου με τους διεθνείς δανειστές, προκειμένου να μας δώσουν δάνειο μερικών δισεκατομμυρίων ευρώ.
Οι διεθνείς δανειστές, όμως, δεν αποβλέπουν να πάρουν πίσω μόνο τα χρήματά τους και αρκετούς τόκους, αλλά προσπαθούν να βάλουν «χέρι» στην εθνική μας κυριαρχία. Έβαλαν στο «μάτι» και το φυσικό αέριο που ανακαλύφθηκε στην κυπριακή ΑΟΖ.
Μελετώντας κανείς τη σημερινή παγκόσμια κρίση με εκείνη του 1929-1932, θα διαπιστώσει και στις δύο περιπτώσεις, τις ίδιες μεθόδους από τους διεθνείς τραπεζίτες.
Οι διεθνείς τραπεζίτες, οι οποίοι από το 1913 εξέδιδαν το δολάριο στην Αμερική, μέσω του Συστήματος Ομοσπονδιακού Αποθέματος, μια ιδιωτική εταιρεία, το 1930 προκάλεσαν τεχνητή οικονομική κρίση. Πώς; Με την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά!
Οι διεθνείς τραπεζίτες, που κρατούσαν στα χέρια τους τις πιστώσεις και το δολάριο, αρνούνταν με τη μορφή συμβουλών, να εκδώσουν δάνεια στη βιομηχανία, τα καταστήματα και τις γεωργοκτηνοτροφικές μονάδες. Τα χρέη στα υπάρχοντα δάνεια βρίσκονταν ήδη υπό απαίτηση, με αποτέλεσμα το χρήμα να εξαφανίζεται με ταχύτητα από την κυκλοφορία. Η έλλειψη χρήματος οδήγησε την αμερικανική οικονομία στην ύφεση και τον αμερικανικό λαό στην απραξία.
Κι ο Θωμάς Τζέφερσον είχε προειδοποιήσει τον αμερικανικό λαό: «Αν ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση νομίσματος, τότε αυτές και οι εταιρείες που αναπτύσσονται στην περιφέρεια των τραπεζών, πρώτα με την έκδοση πληθωριστικού χαρτονομίσματος και μετά με την ελάττωση των τιμών, θα αποστερήσουν από το λαό την περιουσία του και κάποια μέρα οι απόγονοί του θα ξυπνήσουν άστεγοι σε μια ήπειρο που κατέκτησαν οι πρόγονοί του».
Οι μέθοδοι που χρησιμοποίησαν οι διεθνείς τραπεζίτες τότε, χρησιμοποιούνται και σήμερα. Οι σημερινοί διεθνείς τραπεζίτες –απόγονοι των διεθνών τραπεζιτών που ελέγχουν το δολάριο και προκάλεσαν την κρίση του 1929-1932- ελέγχουν και την έκδοση του Ευρώ. Αφού πέτυχαν την κατάργηση των εθνικών νομισμάτων των ευρωπαϊκών κρατών, είναι οι κύριοι μέτοχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, μιάς ιδιωτικής εταιρείας, που εκδίδει το ευρωπαϊκό νόμισμα.
Και σήμερα, η τεχνητή έλλειψη χρήματος από τους διεθνείς τραπεζίτες οδήγησε την οικονομία των ευρωπαϊκών κρατών στην ύφεση και τους λαούς της Ευρώπης στην ανεργία, στη φτώχεια, στην ανέχεια.
Πώς θα ξεφύγουν οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι από τη δυναστεία των διεθνών τραπεζιτών;
Η μόνη λύση είναι πάρουν στα χέρια τους την εξουσία να εκδίδουν αυτοί το νόμισμά τους. Εξουσία, η οποία βρίσκεται σήμερα στα χέρια ιδιωτών!
Και μια λεπτομέρεια: Μετά από μια τεχνητή παγκόσμια κρίση παρατηρείται το ξέσπασμα ενός παγκοσμίου πολέμου.
Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος έθεσε τέρμα στην παγκόσμια κρίση του 1930. Από την οικονομική κρίση κέρδισαν οι διεθνείς τραπεζίτες, αλλά και από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο πάλιν κέρδισαν οι διεθνείς τραπεζίτες, με την χρηματοδότηση των εμπολέμων κρατών!
romiossini.com