Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Οι μέθοδοι του BΒC ανα τον κόσμο που υπόκεινται στην παγκοσμιοποίηση είναι γνωστές.

Ακόμα μια γελοία προσπάθεια συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής από το “έγκυρο” BBC
Η φαιδρότητα των λασπολόγων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος βρίσκεται στο ζενίθ. Προφανώς κατατρομοκρατημένοι από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και την δυναμική στην ελληνική κοινωνία εφευρίσκουν φαιδρότατα και κακόγουστα σενάρια για να "χτυπήσουν" το Κίνημα μας. Αυτό που καταφέρνουν βέβαια είναι να γελάει ο κάθε πικραμένος...
Η τελευταία ανακάλυψη ήρθε από το "έγκυρο" κι "αντικειμενικό" BBC με το ηχητικό από τα... άδυτα της Χρυσής Αυγής.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ακούγεται μια φωνή - ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ - να κάνει χαβαλέ και να "ψέγει" τους νέους Χρυσαυγίτες που χτυπούσαν για μισή ώρα τον Στρατούλη και δεν του άφησαν ούτε ένα σημάδι. Είναι περιττό (αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε με μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας άτομα και εννοούμε τους εγχώριους δημοσιογράφους που αναπαράγουν την είδηση ως ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) να τονίσουμε πως προφανέστατα η άγνωστη φωνή από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κάνει πλάκα κι ειρωνεύεται τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Στρατούλη για δολοφονική επίθεση από Χρυσαυγίτες.
Εξάλλου, πώς αλλιώς θα έβγαινε ο βουλευτής του Σύριζα, που έχει ήδη μηνυθεί για συκοφαντική δυσφήμηση, να λέει τις μπαρούφες του χωρίς να έχει πειραχτεί ούτε η χωρίστρα; Επιπλέον, την ώρα που γίνεται η πλάκα για το "επεισόδιο Στρατούλη" όσοι ακούνε, ξεσπούν σε γέλια, ενδεικτικό του ύφους και του κλίματος που επικρατούσε κατά την διάρκεια της ηχογράφησης του... συγκλονιστικού ντοκουμέντου.
Τέλος, αναμένουμε ακόμη να γίνει επιτέλους η έρευνα στα βίντεο από τις κάμερες του ΟΑΚΑ και να παρθούν οι μαρτυρίες, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση της εν λόγω επίθεσης και να αποκαλυφθεί η φαιδρότητα των ισχυρισμών του βουλευτή Στρατούλη. Ο Σύριζα έσπευσε με ανακοίνωσή του να επιβεβαιώσει τις γελοίες κατηγορίες:
"Όπως αποτυπώνεται από το ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Στρατούλη, ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής. Η προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής ότι τρεις φασίστες - τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στην δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης. Αλήθεια η κυβέρνηση, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πόσο εγκλωβισμένοι είναι στη λογική της «συγκατοίκησης» με τη Χρυσή Αυγή για να παρακολουθούν απαθείς τη δράση της; Το δημοκρατικό φρόνημα και σθένος του λαού μας δεν κάμπτεται και θα νικήσει τους τρομοκράτες της ακροδεξιάς και του νεοφασισμού."
Τι άλλο να πούμε; Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι...