Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ οι εμπνευστές της συκοφαντικής επίθεσης BBC στην Χρυσή Αυγή

Ιουδαίος «μυστικός» πράκτωρ! Τελικά οι δημοσιογράφοι του BBC που «άφησαν άφωνο τον πλανήτη» (με τις… συγκλονιστικές αποκαλύψεις τους από τα άδυτα της Χρυσής Αυγής) ήταν εβραϊκής καταγωγής.
Σχετική επιστολή με πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία μας απέστειλε προ ολίγου αναγνώστης της ιστοσελίδας μας. Τη δημοσιεύουμε αυτούσια και ενημερώνουμε πως στο ζήτημα θα επανέλθουμε:
Κατακάθισε προσωρινά ο λασποκουρνιαχτός των συκοφαντών της καθεστωτικής αριστεράντζας σχετικά με την «δολοφονική» «επίθεση» κάποιων …. Χρυσαυγιτών «φονιάδων» ενάντια στον … κ. Στρατούλη, τον ατσαλάκωτο ιερομάρτυρα,
τον όσιο Δημήτριο τον Μπουρδοβλήτη, τον αποκαλούμενο και «Συριζάτρωτο» (μετά την αστραφτερή και υποδειγματική του όψη στο γυαλί κατόπιν του ….κτηνώδους ξυλοδαρμού). Οπότε μιας και τον λόγο έχει πλέον επί του ζητήματος η Ελληνική Δικαιοσύνη, πρέπει να εξετάσουμε μεθοδικά, με κάθε λεπτομέρεια την κλιμακούμενη….. κωλοπριμούρα που επιδεικνύουν συστηματικά πέραν των ντόπιων επαγγελματιών αντιεθνικιστών και οι κάθε λογής κιναιδοαυνάνες των βρετανικών ΜΜΕ ενάντια στο Κίνημα. Οφείλουμε να ψάξουμε μεθοδικά πίσω από τις κουίντες του μακάβριου θεάτρου των Άγγλων πλουτοκρατών για να εντοπίσουμε τις αυθεντικές γεννήτριες της συκοφαντίας και της διαβολής.

Ιχνεύοντας τα δεδομένα με προσοχή, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε με ατάραχη ψυχραιμία όχι μόνο την έκταση αλλά και το συγκαλυμμένο βάθος του συνεχούς επικοινωνιακού πολέμου λάσπης και συκοφαντίας εναντίον μας : Κάτω από το λούστρο της ιμπεριαλιστικής δημοκρατίας των μασόνων και μασονόδουλων τιτλούχων του «Ηνωμένου Βασιλείου» (έτσι αυτονομάζεται επίσημα η τέως κοσμοκράτειρα γηραιά εταίρα Αλβιών) υπάρχει ένα τεράστιο πλέγμα απάνθρωπων συμφερόντων που στηρίζουν και προωθούν ανθελληνικά και κοσμοκρατορικά Σιωνιστικά σχέδια. Ας ρίξουμε λοιπόν μια γρήγορη εισαγωγική ματιά σε κάποιες από τις έντεχνα απωθημένες πτυχές του αντιχρυσαυγίτικου μένους των «δημοκρατών» «βρετανών» εχθρών μας.
Ο Βρετανός κύριος Τιμ Φρανκς (ιουδαϊκού θρησκεύματος) είναι ο… τολμητίας δημοσιογράφος που κατέγραψε την συγκλονιστική… αποκάλυψη για την δήθεν επίθεση Χρυσαυγιτών ενάντια στον Συριζάτρωτο Στρατούλη, μαγνητοφωνόντας ως αστυνομικό τεκμήριο την σκωπτική και χιουμοριστική παρατήρηση κάποιου ομιλητή για τις άθλιες υπερβολές του δήθεν δαρμένου από Συναγωνιστές μάρτυρα – βουλευτή. Ο δαιμόνιος κος Φρανκς ως άλλος Φαν Έλσινγκ (δρακουλοδιώκτης φανταστικός ήρωας, επίσης ιουδαϊκού θρησκεύματος) ανεκάλυψε και αποκάλυψε τους «Βρυκόλακες του Εθνικισμού» που γελούσαν με το «θύμα» τους. Ο κος Φρανκς, από ετών πολυβραβευμένος ανταποκριτής του BBC, στις Βρυξέλλες, επί πολλά έτη στην Μέση Ανατολή (Ιερουσαλήμ) και ενίοτε στην Ουάσιγκτον, ήρθε και στην δοκιμαζόμενη Αθήνα, παριστάνοντας τον κατάσκοπο και «εισέδυσε» - το …. παλικάρι - σε μιαν ανοιχτή συγκέντρωση – ομιλία του Κινήματος, όπου κάποιοι Συναγωνιστές κομπάζοντας προκλητικά κοινοποιούσαν στο ακροατήριο την σκοτεινή παράνομη δραστηριότητα κάποιων άλλων Συναγωνιστών μας κατά του Όσιου Δημήτριου του Μπουρδοβλήτη, του μόνιμου υβριστή και συκοφάντη του Κινήματος.
Καθόλα άξιος και συνεπής δημοκράτης ο Βρετανός δημοσιογράφος, φιλότιμος συνεργάτης των σιωνιστικών κύκλων στο «Ηνωμένο Βασίλειο», όπως το δραστήριο «Ίδρυμα Νέο Ισραήλ» (New Israel Fund), σε μια δημοσιοποιημένη (http://www.newisraelfund.org.uk/newsletters/jan-2012/full.php) συγκέντρωση του οποίου στην περιβόητη Συναγωγή της πλατείας Μπελσάϊζ του Λονδίνου, ο … εκλεκτός κος Φρανκς , τον Φλεβάρη της χρονιάς που φεύγει, είχε σαφώς δηλώσει : «…Φρονώ ότι αυτή είναι μια αξιοσημείωτη περίοδος για εμάς τους Ιουδαίους της Διασποράς ώστε να λάβουμε υπ’ όψη μας τη σχέση μας με το Ισραήλ. Τώρα είναι μια καλή περίοδος να εμπλακείτε και να σκεφτείτε πως μπορείτε να διαφέρετε» («…I think it is a remarkable time for us Diaspora Jews to be considering our relationship with Israel. Now is a good time to be involved and to think about how you can make a difference.»). Πιστός στα πάτρια και στα οράματα της φατρίας του ο κος Φρανκς δρα υπέρ τους, όπως έδρασε με δόλο σε βάρος μας. Ήρθε, παραβίασε «τζεϊμσμποντικά» τις ανοικτές θύρες, είδε, χάλκευσε συκοφαντία κι έφυγε (;) έως ότου ενδεχομένως... ξαναέλθει.
Εγείρεται βέβαια ένα εύλογο ερώτημα : «Γιατί ο κος Φρανκς ως «μυστικός» πράκτωρ στην ανοικτή συγκέντρωση του Κινήματος και όχι φανερά και αβίαστα ο κος Μαρκ Λόουεν ;». Αυτός είναι ο εκλεκτός συμπατριώτης και ομόθρησκός του, ο μόνιμος ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα από πέρυσι το φθινόπωρο. Δημοσιογράφος έμπειρος και ταξιδεμένος, με ικανή βαλκανική εμπειρία ήδη από το Βελιγράδι και το Κόσσοβο. Μάλιστα δε ό κος Λόουεν έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες περί την διακίνηση της αλήθειας, όπως πρόδηλα κατέδειξε η πρόσφατη υποστηρικτική συνέντευξη που πήρε στον αριστερό δημοσιογράφο κο Βαξεβάνη, όταν αυτός ανέδειξε την προηγούμενη …επεξεργασμένη «λίστα Λαγκάρντ».
Φυσικά κανείς μας δεν θρασύνεται ότι μπορεί ν’ αντιληφθεί τον ….ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίον αποφασίζουν και λειτουργούν οι άνθρωποι του BBC («είναι τρελοί αυτοί οι Μπιμπισήδες!»). Εξ άλλου επί χρόνια γνώριζαν κι έκρυβαν επιτυχώς τον παιδεραστή συνάδελφό τους, χαρακτήριζαν τρομοκράτες τους αντάρτες της ΕΟΚΑ, αποκαλούν εξ αρχής «Μακεδόνες» τους Σκοπιανούς σλαβοτσιγγάνους, ανέφεραν τον μισέλληνα φονιά των αγνοουμένων Ραούφ Ντεκτάς ως τέως Πρόεδρο ….κλπ… κλπ. Συνεπώς μέσα στην τόση κρυστάλλινη «διαύγεια», «φιλαλήθεια» και φοβική καχυποψία τους όλοι οι Μπιμπισήδες, μπορεί να θεώρησαν ότι είναι ασύμφορο να έλθει φανερά κι επίσημα ο μόνιμος ανταποκριτής τους στα γραφεία του Κινήματος για να παρακολουθήσει την ανοικτή συγκέντρωσή μας. Κατανοητό. Εμείς απλά παρατηρούμε κριτικά και σχολιάζουμε με ακριβολογία την πραγματικότητα. Στους ..«πονηρούληδες» (sneaky) κι «εύθυμους» (gay) φίλους και φίλες μας εκ του «Ηνωμένου Βασιλείου» θα επανέλθουμε … χαλαρά.
Θεόφραστος Παραδέλης