Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Τα σχέδια των ανόμων για την Ελλάδα, τη λεκάνη της Μεσογείου και τη Μ. Ανατολή.

Που αποβλέπει σύμφωνα με σύγχρονο γέροντα ασκητή η λεγόμενη αραβική Άνοιξη;
Γιατί η Συρία και το Ιράν αποτελούν πρωταρχικό στόχο και γιατί έπεται «αραβική Άνοιξη» στην Τουρκία με επίκεντρο τους Αλεβήδες... Ποιος ο ρόλος της Ρωσίας!
Δεν σας κρύβω πως πάντα είχα την απορία να ρωτήσω το γέροντα ασκητή που ζει στο Παγγαίο Όρος να μου πει την γνώμη του για τη γενική αναμπουμπούλα και την γένει ανακατωσούρα που επικρατεί σε ολάκερο τον πλανήτη.
Αλλά κάθε φορά που μιλούσαμε είχα έναν δισταγμό που προκαλείτο κυρίως από τη συμβουλή που εκείνος παλαιότερα μου είχε δώσει, να προσέχω κυρίως πως να είμαι αρεστός στον Χριστό, ώστε να με συγκαταλέξει στους φίλους του και να αποφεύγω να ερευνώ με τα μελλούμενα και το τι πρόκειται να συμβεί.
Καθώς όμως η πρόσφατη συζήτηση περιστράφηκε στην κοίμηση του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνατίου και στο δράμα και τους διωγμούς που υφίστανται καθημερινά πλέον οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Συρίας από μισθοφόρους ισλαμιστές, άδραξα της ευκαιρίας να τον ρωτήσω για τη λεγόμενη «αραβική άνοιξη» κι περί του αν εκλαμβάνεται τούτη ως ισλαμική επέλαση, που πιθανόν να αποτελέσει μελλοντική απειλή για την Ορθοδοξία στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και στην Ελλάδα.
«Την Ελλάδα δεν πρόκειται να την πειράξει κανείς. Αυτό να το γράφεις πάντα! Την προστατεύει ο Χριστός και η Παναγία μας. Πέραν τούτου η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας, την Ιταλία, την Κύπρο, την Ισπανία, την Πορτογαλία είναι η μία πλευρά του νομίσματος μέσω του οποίου οι σιωνιστές και τα πιστά φερέφωνα αυτών θέλουν να εξαγοράσουν τον πλούτο της Μεσογείου. Την άλλη όψη του νομίσματος αποτελεί η αραβική άνοιξη, η οποία αποσκοπεί στον πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό έλεγχο των χωρών που δεν ανήκουν στην «φυλακή της ευρωπαϊκής ένωσης»! Νομίζουν οι κουφιοκέφαλοι πως θα καταφέρουν να υλοποιήσουν εξ ολοκλήρου τα μοχθηρά σχέδιά τους και να ελέγξουν τον ορυκτό πλούτο της θάλασσας της Μεσογείου, ο οποίος ενεργειακά είναι πολύ μεγαλύτερος απ’ αυτόν της Σαουδικής Αραβίας, του Ιράκ, του Ιράν, του Αφγανιστάν και των λοιπών κρατών της περιοχής. Όλη αυτή η φασαρία λοιπόν γίνεται για να πάρουν την εξουσία και να ανασυστήσουν σε νέα σύγχρονα πλέον δεδομένα την πάλαι ποτέ ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ώστε να εμφανίσουν τον Αντίχριστο, το έδαφος του οποίου έχουν με επιμέλεια προετοιμάσει ο Πάπας και το Βατικανό από τη μια και το μιαρό Ισλάμ από την άλλη.
Γι’ αυτό οι σιωνιστές μέσω του πολιτικού μοχλού των ΗΠΑ που απόλυτα ελέγχουν γιατί είναι η πρώτη χώρα που τελεί υπό την απόλυτη εξουσία τους, ήθελαν σώνει και καλά να βάλουν την Τουρκία στην Ε.Ε.! Αν κατάφερναν να την εντάξουν θα ακολουθούσε αμέσως η ένταξη του Ισραήλ, η αίτηση του οποίου -αν δεν με απατά η μνήμη μου- εκκρεμεί εδώ και χρόνια... Όμως διαπιστώθηκε πως οι Ευρωπαίοι αν και ζουν μαζί πλέον με ισλαμιστές λαθρο-μετανάστες που εντέχνως μεταφέρθηκαν στην Ευρώπη για να αλλοιώσουν την εθνικό συνεκτικό ιστό των κρατών, αν και τους έχει επιβληθεί εμμέσως η ανέγερση μουσουλμανικών τζαμιών, σαν κι αυτό που θέλουν να φτιάξουν τώρα και στην Αθήνα μας δεν ήταν έτοιμοι να δεχθούν την κουλτούρα των Τούρκων. Κι γι’ αυτό ξεκίνησε η χρηματοδότηση των τουρκικών σήριαλ από τις Βρυξέλες μέσω των οποίων επιδιώκουν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για να τους δεχθούμε αν και Ασιάτες, ως Ευρωπαίους!
Το μυστικό όμως, που τώρα επιμελώς κρύβουν είναι πως δεν επιθυμούν πλέον να ενταχθεί η Τουρκία, ως ενιαίο κράτος στην Ε.Ε. Την χρησιμοποιούν λοιπόν τώρα που την έχουν ανάγκη εναντίον της Συρίας καλλιεργώντας της την πεποίθηση ότι θα την βοηθήσουν να επιλύσει το κουρδικό ζήτημα και επιβραβεύοντας τη στάση της θα την βάλουν στην Ε.Ε. Αλλά η αλήθεια είναι πως από τη μια δεν λησμονούν τα παραστρατήματα της έναντι του Ισραήλ και από την άλλη λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τον μεγαλοϊδεατισμό της Άγκυρας, τις πρότερες συνεργασίες της με Ιράν και Δαμασκό, τις αξιώσεις που έχει στο Αιγαίο και την Κύπρο. Βέβαια θα την χρησιμοποιήσουν ως μέσο πίεσης και ως αντίβαρο αφενός μεν για να αναστείλουν τις ρωσικές βλέψεις στη Μεσόγειο και αφετέρου για να πετύχουν όσο δυνατό μεγαλύτερο όφελος έναντι της Ελλάδος και της Κύπρου υποθάλποντας τον κίνδυνο απώλειας της εθνικής κυριαρχίας. Αυτός είναι ο βασικός κορμός του βδελυρού σχεδίου των σιωνιστών. Εκτός όμως του βασικού αυτού κορμού και ανάλογα με τις γεωπολιτικές εξελίξεις θα κρίνουν αν θα πρέπει να καλλιεργήσουν την ιδέα αυτονομίας της Κρήτης ή να ενισχύσουν τον επεκτατισμό της Αλβανίας, των Σκοπίων κ.ο.κ. Δες τι έκαναν τις δεκαετίες του 70 και του 80 στη νότια Αμερική και τι κάνουν σήμερα στον Καναδά για να κατανοήσεις τις ύπουλες μεθόδους που εφαρμόζουν»!
Και θα επιτρέψει ο Θεός γέροντα να εξελιχθούν τα πράγματα, όπως οι κύκλοι της ανομίας επιθυμούν; Και η Ορθόδοξη Ρωσία τι ρόλο θα παίξει στα παιχνίδια τούτα; Μήπως η παρέμβασή της αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα και το προσδοκώμενο status quo; Γιατί είναι προφανές ότι αργά ή γρήγορα οι σιωνιστές θα επιχειρήσουν να ελέγξουν και τις ενεργειακές πηγές του Καυκάσου... Και τότε;
«Τη Ρωσία αυτοί οι κύκλοι της ανομίας, όπως είπες, θα επιχειρήσουν να την εξουδετερώσουν μέσω ενός προγράμματος αφοπλισμού. Ήδη η οικονομική ανάπτυξη που γνώρισε κατά τα χρόνια του Πούτιν τους ενοχλεί. Επί του παρόντος γνωρίζοντας τις εσωτερικές αδυναμίες της Ρωσίας αναλίσκονται σε ένα ανούσιο παιχνίδι διαπραγμάτευσης με απατηλά ανταλλάγματα. Αργότερα σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν σε μια εκστρατεία δήθεν επιβολής της ειρήνης μέσω της καταστροφής των πυρηνικών αλλά και των συμβατικών όπλων, προκειμένου να στρέψουν όλους τους λαούς εναντίον της και να την απομονώσουν με το να παρουσιάζουν τον Πούτιν, όπως τώρα τον Άσαντ ως τρομοκράτη. Μην ξεχνάτε πως στο μακαρίτη τον Καντάφι πρώτα του δημιούργησαν την εικόνα της επανόδου του στη διεθνή σκηνή και της συνεργασίας και μετά διέλυσαν την χώρα του και τον σκότωσαν.
Σκοπεύουν μετά το ξεκαθάρισμα των υποτιθέμενων γι’ αυτούς «τρομοκρατών» να δημιουργήσουν ένα διεθνή στρατό, ο οποίος θα επιβάλλει σε όλον τον πλανήτη αρχικά τον αφοπλισμό και κατόπιν θα εγγυάται την τάξη προκειμένου να καταργήσουν και να εξουδετερώσουν τους εθνικούς στρατούς. Τώρα βλέπετε έχουν πιο εξελιγμένα οπλικά συστήματα που τους κάνουν να λειτουργούν ως θεοί επί της γης και να εξαπολύουν αστραπές και βροντές σαν τον Δία... Αλλά δεν θα προλάβουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους. Ο Θεός μέσα από τη σπουδή που επιδεικνύουν να φθάσουν στο στόχο τους, τους αποκαλύπτει στον κόσμο και φανερώνει με τον ένα ή τον άλλον τρόπο τις επιδιώξεις τους. Θα τους κάνει πολύ σύντομα να τα χαλάσουν στη μοιρασιά και ο ένας να καρφώνει τον άλλον. Έτσι θα δείτε τον τάδε ιδιοκτήτη της τράπεζας λ.χ. του Μανχάταν να καταγγέλλει τον πάλαι ποτέ συνέταιρο του ιδιοκτήτη λ.χ. της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ (FED)! Ο χρυσός που συσσώρευσαν στις κρύπτες των ωκεανών θα τους τρελάνει. Κι αυτό ακριβώς το στοιχείο σηματοδοτεί την παρέμβαση του Θεού. Ο Χριστός δεν θα αργήσει να παρέμβει...
Τους αφήνει τώρα να προχωρούν εξ αιτίας της δικής μας αποστασίας. Και το τραγικό είναι ότι παραμένουμε αμετανόητοι, αποδεχόμενοι τα βελανίδια που μας πετούν για να τρεφόμαστε! Παίζουμε σαν τα παιδιά που οι γονείς τους δίνουν ένα παιχνίδι για να μην τους ενοχλούν... Και το παιχνίδι που έδωσαν σε εμάς τους Έλληνες μοιάζει λίγο πολύ με τη «μονόπωλη», το οποίο σήμερα εξελίχθηκε και μετονομάστηκε σε οικονομική κρίση! Έτσι, αυτά που ακούς από τους περισσότερους είναι για τα μνημόνια, την ανάπτυξη, τον δανεισμό, τα επιτόκια, τα χρηματιστήρια και εν γένει τα υποπροϊόντα του Μαμμωνά! Μέσα στο πνεύμα του παιχνιδιού ρίχνουμε ζαριές μη τυχόν και πετύχουμε κανένα νέο άρχοντα ικανό που με τη μορφή του σωτήρα θα μας βγάλει από τα δήθεν αδιέξοδα και θα μας οδηγήσει πάλι στα γεύματα της απόλαυσης και της ασωτίας...
Να το γράφετε με κάθε ευκαιρία, όλοι όσοι εργάζεσθε στην εφημερίδα ότι η θεία σωτήρια παρέμβαση που όλοι οι Έλληνες ενδομύχως προσδοκούμε θα επισπευσθεί μόνο μέσω της ειλικρινούς μετανοίας μας. Μόνο η ανιδιοτελής ολοκληρωτική επιστροφή μας στο Θεό, κατά το παράδειγμα του Ασώτου υιού της γνωστής παραβολής του Χριστού μας θα τους χαλάσει τα σχέδια παγκοσμιοποίησης.
Αυτή τη μετάνοια περιμένουν τα φουσάτα των Αγίων που τελούν υπό την καθοδήγηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του ελεήμονα αυτοκράτορα Ιωάννη Βατάτζη. Τα φουσάτα αυτά είναι παντελώς έτοιμα να ελευθερώσουν την Ελλάδα και να εκδιώξουν απ’ αυτή τα δαιμόνια που την αναστατώνουν και την ταλαιπωρούν. Είναι έτοιμα να σημάνουν και πάλι τις καμπάνες της Αγίας Σοφίας για να επανέλθει στην καθημερινότητά μας ως προτεραιότητα πλέον η θυσιαστική λειτουργία του αμνού»!
Καλοί μου άνθρωποι οι διαπιστώσεις και όχι προφητικές ρήσεις του σύγχρονου γέροντα ασκητή συμβάλουν στο να κατανοήσουμε την ανάγκη της επιστροφής μας στο Θεό, έτσι ώστε να περιορίσουμε μέσω αυτής τις επιπτώσεις του επερχόμενου και μη αποφευκτού, όπως διαπιστώνεται, γενικού χαλασμού, στον οποίο οδηγεί η γενικευμένη αποστασία μας από τον τριαδικό και μόνο αληθινό Θεό.
Πολύ σύντομα η ελπίδα θα υπερισχύσει της μεθοδευμένης και κατασκευασμένης σήμερα γενικής ανασφάλειας που επικρατεί. «Είμαστε πολύ κοντά» υπογραμμίζει με νόημα ο γέροντας και παραπέμπει στο Ψαλτήριο για να αναγνώσουμε προσεκτικά τους ψαλμούς, προκειμένου να κατανοήσουμε πως πρέπει και με τι υλικά να οικοδομήσουμε την προσωπική μας σχέση με τον Σωτήρα Χριστό. Γιατί όπως υποστηρίζει η θέση της Ελλάδας στα γεωπολιτικά τεκταινόμενα και τις ραγδαίες αλλαγές εξαρτάται αποκλειστικά από την επιστροφή μας στα ευαγγελικά νάματα και τις διδαχές του Χριστού.
Η δοκιμασία τούτη, επεσήμανε πολλές φορές ο ταπεινός αυτός λευίτης, δείχνει την αγάπη του τριαδικού Θεού! Δηλώνει στην ουσία ότι ο Θεός δεν μας ξέχασε και μας περιμένει, όπως ακριβώς καρτερούσε να επιστρέψει ο άσωτος υιός του που σπαταλούσε την περιουσία του... Αναμένει να εγκαταλείψουμε την σύγχρονη ασωτία στην οποία έχουμε παγιδευτεί, που σήμερα έχει τη μορφή της οικονομικής ευημερίας και ανάπτυξης και την καλοπέραση. Να εγκαταλείψουμε την καλλιέργεια και τέρψη των κάθε λογής σωματικών ηδονών, τα λιλιπούτεια γεύματα της ασυδοσίας και τις κάθε λογής απολαύσεις, που συνιστούν αθέτηση με τη μορφή της λεηλασίας των όρων και των συμφωνιών που όρισε ο Θεός για τον άνθρωπο. Η οικονομική κρίση λοιπόν ουσιαστικά λογίζεται ως πρόσκληση του ουρανού να επιστρέψουμε εις οδόν σωτηρίας, όπως αναφέρουν οι Άγιοι Πατέρες μας. Και η επιστροφή μας αυτή θα δώσει την ευκαιρία στον Πατέρα να σφαγιάσει και πάλι τον μόσχο τον σιτευτό, που ερμηνεύεται ως επίλυση της πνευματικής μας πενίας, ως οριστική διαφυγή από τις παγίδες της ασωτίας που ανέκαθεν έστρωνε κατά τον ίδιο τρόπο, εδώ και αιώνες ο πονηρός, προκειμένου να παρασύρει τον άνθρωπο και να τον καταστρέψει. Να τον κάνει να μην αντικρύζει τον Παράδεισο που στέκει απέναντί του, ούτε να διακρίνει τη γέφυρα που έστρωσε με τη σταυρική θυσία και την Ανάστασή του ο Ιησούς Χριστός.
Αν λοιπόν καλοί μου Ορθόδοξοι Έλληνες χριστιανοί μου θέλουμε να ελευθερωθούμε από τη σκλαβιά που οι ίδιοι επιλέξαμε θα πρέπει άμεσα να αλλάξουμε νοοτροπία. Πρέπει αμέσως να πέσουμε στα γόνατα και να μετανοήσουμε. Οφείλουμε με οδηγό πλέον την ταπείνωση να επιζητήσουμε, όπως ο τυφλός που έκραζε για να τον ακούσει ο Ιησούς και να βρει το φως του, το έλεος του Κυρίου, που πάντα προπορεύεται Αυτού... Και τότε ο καλός Θεός όχι μόνο θα απαγορεύσει στους κύκλους της ανομίας να σφίξουν περαιτέρω τη θηλιά στην ευλογημένη Ελλάδα μας αλλά θα τους χαλάσει ολοσχερώς τα βδελυρά σχέδια τους, όπως έκανε και κάνει αιώνες τώρα. Θα καταστρέψει το πλάνο που έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν εδώ και δεκαετίες σε μια προσπάθεια να εκδιώξουν, ως οι κακοί γεωργοί τον Κύριο από τον Αμπελώνα Του που λέγεται πλανήτης γη. Γένοιτο!

Ένας Δούλος Κυρίου
Συντάκτης: ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012