Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Η μεγαλύτερη αποθήκη όπλων και πυρομαχικών στην Αν. Ουκρανία, χιλιάδες τόνους πυρομαχικών Σοβιετικής και Δυτικής προέλευσης -Vid-


Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ανέλαβαν τον έλεγχο του οπλοστασίου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Χάρκοβο με χιλιάδες τόνους πυρομαχικών

Στο έδαφος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αποθηκεύτηκε μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών για φορητά όπλα, πυροβολικό, όπλα αεράμυνας, συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης και διάφορες χειροβομβίδες.

© Βίντεο: Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας © Φωτογραφία: Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Διαβάστε μας στο:

Ειδικοί των στρατευμάτων μηχανικών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κατά τη διάρκεια ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, ανέλαβαν τον έλεγχο του οπλοστασίου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με έκταση αρκετών εκατοντάδων εκταρίων και αποθήκες με χιλιάδες τόνους πυρομαχικών στην περιοχή Χάρκοβο.


Οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εγκατέλειψαν ένα οπλοστάσιο με μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών για πυροβολικό πυροβόλου, όλμους και συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης και όπλα αεράμυνας. Οι αποθήκες του οπλοστασίου αποθηκεύουν πυρομαχικά για συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης με κεφαλές διασποράς. Ήταν με τέτοιο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που πυροβόλησαν κατά κατοικημένων περιοχών οικισμών, θέτοντας συνεχώς σε κίνδυνο αμάχους.


Ως αποτέλεσμα μηχανικής αναγνώρισης στο έδαφος των Ενόπλων Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι μονάδες μηχανικών και σκαπανέων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακάλυψαν μεγάλο αριθμό αποθηκών με διαφορετική εμβέλεια πυρομαχικών για φορητά όπλα, πυροβολικό κανονιού, όπλα αεράμυνας, συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης και διάφορες χειροβομβίδες.


Το οπλοστάσιο έχει μια εντυπωσιακή έκταση και μεγάλο αριθμό αποθηκών και ειδικών υπόστεγων με χιλιάδες τόνους πυρομαχικών πυροβολικού, πυρομαχικά αεράμυνας και φορητά όπλα. Στα υπόστεγα, εκτός από πυρομαχικά σοβιετικής κατασκευής, αποθηκεύονταν νάρκες και οβίδες δυτικής κατασκευής.


Υλικό προετοιμασίας: Yan Bratsky, Nikolay Baranov

Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας

+
+