Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

«Ελπίζουμε η Ευρώπη να σταματήσει να κρατάει το κεράκι στον διάβολο»


«Θα έπρεπε ήδη να έχουν οδηγηθεί στο διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

,Σφοδρή επίθεση Κίνας κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

Μια σφοδρή επίθεση έκανε το Πεκίνο στην Ουάσινγκτον, καθώς υποστήριξε ότι χρησιμοποιεί τις «δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες» για να «καταστρέφει ολοσχερώς κυρίαρχες χώρες»! 

Οι δηλώσεις έγιναν από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Wang Wenbin.


«Ελπίζουμε η Ευρώπη να σταματήσει να κρατάει το κεράκι στον διάβολο», είπε μεταξύ άλλων ο Κινέζος αξιωματούχος, κατηγορώντας την Αμερική για μία σειρά εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, για δολοφονία 300,000 αμάχων, για τον ξεριζωμό 26 εκατομμυρίων ανθρώπων.


Είπε ότι «οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια και την σταθερότητα της ανθρωπότητας, ότι οι δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες είναι απλώς ένα πρόσχημα για να επιτίθενται και να καταστρέφουν ολοσχερώς κυρίαρχες χώρες, ότι θα έπρεπε να έχουν ήδη οδηγηθεί στο διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».


Πρόκειται για τις πιο σκληρές δηλώσεις που έχουν γίνει από το Πεκίνο κατά της Ουάσινγκτον εδώ και πάρα πολλά χρόνια (ίσως και να είναι οι σκληρότερες που έχουν γίνει ποτέ) και δείχνουν ότι οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται στο ναδίρ.


NOW – China: "The US is the master of disinformation."pic.twitter.com/VpJtfp8HSN


— Disclose.tv (@disclosetv) April 25, 2022

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/sfodri-epithesi-kinas-kata-ipa-xrisimopoioun-tis-dithen-dimokratikes-eyaisthisies-gia-na-katastrefoun-xores/