Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Τα κάστρα πέφτουν απο μέσα!


Απίστευτη ομολογία από ΓΕΕΘΑ: Δεν ήταν ενεργοποιημένη η ελληνική αεράμυνα στο Αιγαίο χθες
Γι' αυτό πέταξαν οι Τούρκοι πάνω από 22 ελληνικά νησιά - Σήμερα δόθηκε εντολή ενεργοποίησής της
Με μια ανακοίνωση που δείχνει την επικινδυνότητα αυτών που κυβερνούν και έχουν τη διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων το ΓΕΕΘΑ αποκάλυψε ότι μόλις σήμερα ενεργοποιήθηκε η αντιαεροπορική άμυνα στη ζώνη ευθύνης της ΑΣΔΕΝ!


Δηλαδή χθες που είχαμε το όργιο των πτήσεων και εικονικών προσβολών από πλευράς τουρκικής Αεροπορίας σε 22 νησιά στο Αιγαίο η α/α δεν ήταν ενεργοποιημένη!

Πρόκειται για απίστευτη ομολογία που δημιουργεί ερωτήματα για το αν η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία θέλουν να υπερασπιστούν τη χώρα ή να ηττηθούμε επί του πεδίου για να υπάρξουν υποχωρήσεις και διαμοιρασμός του Αιγαίου και υποχωρήσεις σε άλλους καίριους τομείς όπως πχ. στη Θράκη.


Το γεγονός ότι παραδέχονται ότι μόλις σήμερα ενεργοποιήθηκε η αντιαεροπορική άμυνα και για αυτό το λόγο πετούσαν ατιμώρητα τα τουρκικά μαχητικά και UAV πάνω από τα ελληνικά νησιά είναι αντικείμενο εισαγγελικής διερεύνησης και βέβαια μείζον πολιτικό ζήτημα.

Ότι η κυβέρνηση έχει στείλει εκτός Ελλάδος μία συστοιχία Patriot PAC3 στην Σ.Αραβία για να την προστατεύσει από ιρανική επίθεση (!), το ότι παρέδωσαν στους Ουκρανούς 35 MANPADS Stinger, το ότι έχουν εγκαταλείψει τη συντήρηση των α/α συστημάτων OSA-AK στα νησιά του Αιγαίου και για τους ίδιους λόγους λειτουργούν στο 50% οι δύο συστοιχίες των S-300 PMU1 στην Κρήτη, είναι πραγματικά «πταίσματα» μετά τη σημερινή ομολογία ότι χθες δεν ήταν ενεργοποιημένη η αντιαεροπορική άμυνα στο Αιγαίο.