Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Σε Νατοϊκή γιάφκα αναδεικνύεται το Azovstal


 Σε ειδική επιχείρηση από Spetsnaz DPR σκοτώθηκε ο Ουκρανός Διοικητής της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στη Μαριούπολη που αποπειράθηκε να διαφύγει. Σκοτώθηκαν 50 Ουκρανοί στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν 42.

Οι αποκλεισμένοι του Azovstal αρνήθηκαν να παραδοθούν. Το υπερηχητικό βομβαρδιστικό Tu-22M3 Backfire-C θα βομβαρδίσει τη ΝΑΤΟ-ική γιάφκα!! ΒΙΝΤΕΟ

Μια ειδική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τις DPR spetsnaz που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο Διοικητής του 36ου Σώματος Πεζοναυτών του Ουκρανικού στρατού ο στρατηγός Vladimir Anatolyevich Baranyuk ενώ αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να διαφύγει από την παγιδευμένη Μαριούπολη.


Ο διοικητής της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Baranyuk σκοτώθηκε στη Μαριούπολη
Η μονάδα ειδικών δυνάμεων του DPR κατάφερε να αποτρέψει μια σημαντική ανακάλυψη στο εργοστάσιο Ilyich. Ως αποτέλεσμα, εξαλείφθηκαν έως και 50 στρατιωτικοί, εκ των οποίων οι πέντε είναι ανώτεροι αξιωματικοί.

Ο στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, διοικητής της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Vladimir Baranyuk σκοτώθηκε στη Μαριούπολη ενώ προσπαθούσε να δραπετεύσει από την πόλη. Αυτό ανακοίνωσε ο επίσημος εκπρόσωπος της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ Eduard Basurin.

Τη νύχτα της 11ης προς 12η Απριλίου, μια ομάδα στρατιωτών της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας επιχείρησε να σπάσει το κλοιό στο αποκλεισμένο εργοστάσιο με το όνομα Ilyich στη Μαριούπολη. Ωστόσο, η μονάδα ειδικών δυνάμεων του DPR κατάφερε να το αποτρέψει. Ως αποτέλεσμα, εκκαθαρίστηκαν έως και 50 Ουκρανοί στρατιωτικοί, εκ των οποίων οι πέντε ήταν ανώτεροι αξιωματικοί. Άλλοι 42 παραδόθηκαν.

ο Διοικητής

«Κατά την επιθεώρηση του τόπου της σύγκρουσης, το σώμα του διοικητή της 36ης ξεχωριστής ταξιαρχίας πεζοναυτών,στρατηγού Βλαντιμίρ Ανατόλιεβιτς Μπαράνιουκ, καθώς και τα προσωπικά του αντικείμενα και τα όπλα, βρέθηκαν μεταξύ των νεκρών», εξήγησε ο Μπασουρίν.

Στο εργοστάσιο του Ilyich στη Μαριούπολη, βρήκαν μια κρύπτη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με όπλα αξίας 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων

Νωρίτερα, το Life έγραψε ότι οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις εξάλειψαν έναν από τους ηγέτες του “Δεξιού Τομέα” *. Ο Taras Bobanich ήταν ένας από τους ιδεολόγους της λεγόμενης θεωρίας της ανωτερότητας της ουκρανικής φυλής, συμμετείχε προσωπικά στις επιθέσεις και τις δολοφονίες του ρωσόφωνου πληθυσμού στο έδαφος της Nezalezhnaya.

Ουκρανοί μαχητές στη Μαριούπολη αρνήθηκαν να καταθέσουν τα όπλα τους, αναφέρει ο ανταποκριτής του RIA Novosti.
Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κάλεσε τα εναπομείναντα μέλη των εθνικιστικών ταγμάτων και το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να παραδοθούν οικειοθελώς και να σταματήσουν τις εχθροπραξίες από τις 06:00 (ώρα Μόσχας) στις 17 Απριλίου για να σώσουν τη ζωή τους.
Μονάδες της ΛΔΔ και της Ρωσίας μάχονται σε δύο εργοστάσια ονόματι Ilyich και Azovstal στη Μαριούπολη. Από τις 12:00 (ώρα Μόσχας), οι ένοπλοι σχηματισμοί στο έδαφος των εργοστασίων συνέχισαν να αντιστέκονται.

Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας: Τα υπόγεια με μαχητές στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη δεν θα δεχθούν εισβολή.
Το υπερηχητικό βομβαρδιστικό Tu-22M3 Backfire-C θα βομβαρδίσει το εργοστάσιο με βόμβες κατεδάφισης υψηλής έκρηξης FAB-3000.

dimpenews.com