Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Καθηγήτρια Παντείου: Θα βάλουν ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΚΟΥΚΙΔΑ για να ξέρουν ποιος είναι εμβολιασμένoς και ποιός όχι, vid


H Φερενίκη Παναγοπούλου είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Διετέλεσε επί οκταετία Νομική Ελέγκτρια στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
 Σπούδασε Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Aθηνών (βασικές σπουδές και μεταπτυχιακό δίπλωμα δημοσίου δικαίου), Δίκαιο και Δημόσια Υγεία στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Κατέχει διδακτορικό δίπλωμα στο Συνταγματικό Δίκαιο και τη Βιοηθική από το Πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου. Έχει διδάξει Συνταγματικό Δίκαιο, Δίκαιο και Νέες Τεχνολογίες, Δίκαιο της Δημόσιας Υγείας, Αμερικανικό Δίκαιο και Βιοηθική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο του Βερολίνου, τη Σχολή Οικονομικών και Δικαίου του Βερολίνου, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πειραιώς, Μακεδονίας και Πελοποννήσου.

Μεταξύ άλλων δήλωσε σε περυσινή εκπομπή, στην οποία συζητούσαν τα εμβόλια:

«Σύμφωνα με το ίδρυμα Gates αλλά και το Ινστιτούτο Robert Koch της Γερμανίας, για να μπορέσουμε να καταγράψουμε τους εμβολιασμούς στον τρίτο κόσμο, δεν μπορούμε να έχουμε αρχεία αλλά θα έχουμε μία κβαντική κουκίδα σε όποιον εμβολιάστηκε για να ξέρουμε ότι εμβολιάστηκε».

Σε άλλο σημείο λέει πως αυτή η κουκκίδα δεν θα φεύγει με το πλύσιμο των χεριών.

Διαβάστε ΕΔΩ τι εστί κβαντική κουκίδα, καθώς ο Λιακόπουλος δικαιώνεται καθημερινά!

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ -greeknation1.wordpress.com