Τρίτη 19 Απριλίου 2022

H Ρωσία διευρύνει το εύρος χρήσης των οπλικών της συστημάτων




 Πύρινη εκτόξευση X-29: Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδειξε πλάνα από εξόδους Su-34 σε ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία -Vid-

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πλάνα από εξόδους μαχητικών-βομβαρδιστικών Su-34. Με τη βοήθεια πυραύλων υψηλής ακρίβειας Kh-29,

τα αεροπλάνα κατέστρεψαν τη στρατιωτική υποδομή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU).

Κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης, τα πληρώματα της επιχειρησιακής-τακτικής αεροπορίας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων εκτελούν καθήκοντα εντοπισμού και καταστροφής εχθρικών εναέριων και επίγειων στόχων. Χρησιμοποιούν ένα ευρύ φάσμα όπλων πυραύλων και βομβών

Οι εξορμήσεις αεροσκαφών πραγματοποιούνται από επιχειρησιακά αεροδρόμια. Πριν από την αναχώρηση, ο εξοπλισμός της αεροπορίας υποβάλλεται σε ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Οι ειδικοί του μηχανικού και τεχνικού προσωπικού στο έδαφος ελέγχουν τη λειτουργία όλων των συστημάτων αεροπορικών συγκροτημάτων, ανεφοδιάζουν αεροσκάφη και πραγματοποιούν την αναστολή των αεροπορικών όπλων.

Κατά τις μάχιμες εξόδους, τα πληρώματα χρησιμοποιούν, μεταξύ άλλων, κατευθυνόμενους πυραύλους αέρος-εδάφους Kh-29 υψηλής ακρίβειας. Έχουν σχεδιαστεί για να καταστρέφουν εχθρικά οχυρά και οχυρούς στόχους.

Οι αναχωρήσεις για πολεμική χρήση πραγματοποιούνται στο φως της ημέρας και τη νύχτα υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

«Μια αποστολή μάχης είχε οριστεί για την καταστροφή του εχθρικού εξοπλισμού. Ολοκλήρωσε το έργο με τη βοήθεια πυραύλων Kh-29. Αυτό είναι ένα όπλο ακριβείας. Ο στόχος καταστράφηκε. Σύμφωνα με στοιχεία αντικειμενικού ελέγχου, επιβεβαιώνεται και η καταστροφή του στόχου. Οι πτήσεις μάχης είναι πάντα σκληρή, έντονη και υπεύθυνη δουλειά. Κατά τη διάρκεια κάθε πτήσης, αντιμετωπίζετε μεγάλες υπερφορτώσεις. Υπάρχει κατάσταση μάχης. Εκτελείται αντιαεροπορική άμυνα των ουκρανικών δυνάμεων. Το κύριο πράγμα είναι να ολοκληρώσουμε με σαφήνεια και ακρίβεια το έργο για να νικήσουμε ακριβώς τους στόχους μάχης του εχθρού », είπε στους δημοσιογράφους ο Μιχαήλ, διοικητής πτήσης Su-34.

Το μαχητικό-βομβαρδιστικό Su-34 έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί βλήματα ακριβείας και βομβαρδισμούς εναντίον εχθρικών χερσαίων στόχων σε επιχειρησιακό και τακτικό βάθος, καθώς και να καταστρέφει εχθρικούς εναέριους στόχους.

Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πλάνα από μάχιμες εξόδους μαχητικών Su-30SM και Su-35 που κατέστρεψαν τα συστήματα αεράμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Το υλικό ετοίμασαν οι Anna Kasatkina και Oleg Davydenko.


*