Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Ο Πούτιν επιβεβαιώνεται, σήκωσε την πέτρα και βρήκε φιδοφωλιά



Austin (ΗΠΑ): Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο με τη Ρωσία

Εκπρόσωποι 40 κρατών συγκεντρώθηκαν στο Ramstein της Γερμανίας για να αποφασίσουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο

Με τη Ρωσία να κατηγορεί το ΝΑΤΟ ότι επί της ουσίας έχει εμπλοκή στον πόλεμο με την Ουκρανία μέσω των παραδόσεων όπλων, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Lloyd Austin υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο με τη Ρωσία.

«Η Ουκρανία πιστεύει σαφώς ότι μπορεί να νικήσει, το ίδιο πιστεύουν και όλοι εδώ.

Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα μέσω της αμυντικής βιομηχανικής μας βάσης ώστε να συνεχίσουμε να βοηθάμε την Ουκρανία να αμυνθεί με ακόμη πιο αποτελεσματικό τρόπο.


Θα συνεχίσουμε να κινούμε γη και ουρανό ώστε να μπορέσουμε να τους ικανοποιήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Lloyd κατά τη διάρκεια ομιλίας του ενώπιον των εκπροσώπων 40 κρατών που συγκεντρώθηκαν στην αμερικανική βάση στο Ramstein της Γερμανίας προκειμένου να αποφασίσουν ποια θα είναι η στρατιωτική βοήθεια που θα παράσχουν στην Ουκρανία το επόμενο διάστημα.


Σημειώνεται πως η Ουκρανία εξακολουθεί να ζητά, σε καθημερινή βάση, ολοένα και περισσότερα όπλα από τη Δύση, όπως βαρύ πυροβολικό και τεθωρακισμένα άρματα μάχης.


Όπως είπε ο Αμερικάνος υπουργός Άμυνας, «η Ουκρανία έχει ανάγκη τη βοήθειά μας προκειμένου να νικήσει σήμερα και θα έχει ακόμη ανάγκη τη βοήθειά μας όταν ο πόλεμος θα τελειώσει».

https://infognomonpolitics.gr/2022/04/austin-ipa-tha-kanoume-ta-panta-gia-na-kerdisei-i-oukrania-ton-polemo-me-ti-rosia/