Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Έρχεται ολοκαύτωμα. Έρχεται ο επίλογος και η αλήθεια για πάνω απο ένα μήμα δημοσιογραφικής δυτικής προπαγάνδας στα εδάφη της Ουκρανίας


ΛΔ Ντόνετσκ: προετοιμασίες για περικύκλωση της πιο ισχυρής ομάδας ουκρανικών στρατευμάτων έως και 100.000 στρατιωτών!

Ο Μπασουρίν  εκπρόσωπος Άμυνας της ΛΔ Ντόνετσκ, ανακοίνωσε προετοιμασίες για την περικύκλωση της πιο ισχυρής ομάδας ουκρανικών στρατευμάτων – έως και 100 χιλιάδες άνδρες.

Η Ρωσία έχει αρχίσει να ενισχύει τις στρατιωτικές θέσεις νοτιοδυτικά της ουκρανικής πόλης Ντόνετσκ, σε μια προσπάθεια να προετοιμάσει έδαφος για επίθεση στα ανατολικά, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της άμυνας των ΗΠΑ.

Μετά την αποχώρηση από τα περίχωρα του Κιέβου, το Sumy και το Chernihiv, oι Ρώσοι στρατιώτες πιέζουν προς τα νότια από το Izyum προς το συγκρότημα Sloviansk και Kramatorsk για να απομονώσουν και να αποκόψουν τα ουκρανικά στρατεύματα στο Donbass μέσω


Τελειώνοντας από Μαριούπολη θ΄αποδεσμευθούν πολλές δυνάμεις της Ρωσίας και συμμάχων τους ενώ θα τους ευνοήσει το γεγονός πως τώρα θ΄αναπτυχθούν σε ανοιχτό πεδίο απεγκλωβισμένες από αστικές ζώνες και χρονοβόρες οδομαχίες θ’ απλωθούν γρήγορα στην ενδοχώρα της Ανατολικής Ουκρανίας καταλαμβάνοντας πολλά χωριά κι οικισμούς και πολλά τετραγωνικά χιλιόμετρα περικυκλώνοντας παράλληλα κομβικά τον αντίπαλο στρατό..


dimpenews.com