Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Αμερικανοκρατούμενη η ΟυκρανίαΑποκαλυπτικός Γάλλος δημοσιογράφος: «Στον ουκρανικό στρατό το κουμάντο το κάνουν οι Αμερικανοί»
 «Αυτοι κρίνουν ποιος θα καταταχθεί και ποιος όχι στις ουκρανικές μονάδες»

‘Για να γίνεις μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, πρέπει να περάσεις από τη διαδικασία έγκρισης, από τους στρατιωτικούς εκπροσώπους των ΗΠΑ. Αυτό δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του γαλλικού ειδησεογραφικού περιοδικού ”Paris Match”, Regis Le Sommier.

Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως ρεπόρτερ για το RT France. Σύμφωνα με τον Sommier, είχε επικοινωνήσει με έναν Αμερικανό βετεράνο του πολέμου στο Ιράκ, ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς ότι «εδώ κάνω κουμάντο εγώ, όχι οι Ουκρανοί».

«Με εξέπληξε το γεγονός ότι για να ενταχθώ στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, αυτό πρέπει να γίνει μέσω των Αμερικανών», ανέφερε το κανάλι Donbass-France Telegram.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το κουμάντο στο έδαφος όσον αφορά την οργάνωση της ουκρανικής άμυνας, το έκαναν Aμερικανοί πολίτες! «Το είδα με τα μάτια μου», είπε ο δημοσιογράφος.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/apokalyptikos-gallos-dimosiografos-ston-oukraniko-strato-to-koumanto-to-kanoun-oi-amerikanoi/