Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ποιοι είναι οι αληθινοί βιαστές παιδιών στην Ουκρανία!! Ουκρανία πρωταθλήτρια διακίνησης παιδιών.
Το 10% που διακινούνται παγκοσμίως είναι από Ουκρανία. Δεκάδες ανήλικοι πουλήθηκαν σεξουαλικοί σκλάβοι σε Ουκρανούς πολιτικούς α΄ γραμμής!
Μπόχα ψεύδους στη Μπούχα…. Έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν Ρώσους στρατιώτες ότι προέβησαν σε βιασμούς παιδιών. Ποιά είναι η αλήθεια. Ουκρανία πρωταθλήτρια διακίνησης παιδιών.

Το 10% που διακινούνται παγκοσμίως προέρχονται από Ουκρανία. Ένωση αποκαλύπτει δεκάδες ανήλικοι πουλήθηκαν σεξουαλικοί σκλάβοι-ες σε Ουκρανούς πολιτικούς πρώτης γραμμής (Arte tv Αυγ.2019) Έπσταϊν κυβερνούν την Ουκρανία!!

Ο εφιάλτης του trafficking στην Ουκρανία: Διακινητές παριστάνουν γιατρούς για να ξεγελάσουν ασυνόδευτα παιδιά’‘ μήπως μέσω των εκεί γεγονότων αποπειρώνται να συγκαλύψουν το trafficking παιδιών που για Ουκρανία είναι πεπατημένη απλά τώρα θα γίνει μαζικότερο;;

”Η UNICEF έχει κρούσει, από την πρώτη στιγμή, τον κώδωνα του κινδύνου για τη δράση κυκλωμάτων παιδόφιλων και εμπόρων οργάνων, που παριστάνουν τα μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων για να απάγουν εντός και εκτός της χώρας. Παιδιά, αθώα θύματα του πολέμου, πέφτουν στα πλοκάμια εγκληματικών οργανώσεων και τα ίχνη τους χάνονται.” Τίποτα νέο για Ουκρανία απλά τώρα θα επεκταθεί….

”Πάνω από 2 εκατομμύρια παιδιά δραπέτευσαν από τη φρίκη του πολέμου. Εύκολος στόχος των διακινητών όσα ταξιδεύουν απροστάτευτα, με την Unicef να έχει καταγράψει στα σύνορα περισσότερα από 6.000 ασυνόδευτα παιδιά.”ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟ trafficking παιδιών είναι καθεστώς!!


Η Αγγελική Λιτβινένκο είναι επικεφαλής ενός κέντρου για θύματα εκμετάλλευσης συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ. Μέσα στον τομέα που παρακολουθεί 40 ανήλικοι πουλήθηκαν σε ντόπιους Ουκρανούς πολιτικούς για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Ο τύπος και το παλτύκοινό έχουν μείνει στο περιθώριο αυτής της διαδικασίας, καταγγέλει. Μια 16χρονη μιλάει στην κάμερα με καλυμμένο πρόσωπο. ”Με την κολλητή μου δοκιμάσαμε κάθε είδους ναρκωτικό.Μια μέρα που δεν είχαμε χρήματα ν΄αγοράσουμε ναρκωτικές ουσίες ένας φίλος μας είπε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε εύκολα χρήματα”…

Η υπεύθυνη λέει πως ”οι γονείς βλέποντας την κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει τα παιδιά τους στράφηκαν στην αστυνομία. Αλλά η αστυνομία δεν ήθελε να πάρει τα μέτρα της. Καταλάβαμε ότι υψηλά ιστάμενοι ήταν πίσω από όλο αυτό και η δικαιοσύνη τους κάλυπτε. Σήμερα ξέρουμε πως προσωπικότητες πρώτης γραμμής ενέχονται στη σεξουαλική εκμετάλλευση αυτών των παιδιών.”

Το ποιοί είναι κακοποιητές παιδιών κατά σύστημα πλέον είναι πασιφανές. Καθημερινά ουκρανοναζί δένουν παιδιά κι εφήβους πολλές φορές γυμνά σε στύλους και τα βασανίζουν κακοποιούν…


”Δεν ήθελα να πάω αλλά η κολλητή μου, μου ζήτησε να τη συνοδέψω στο ξενοδοχείο.Και τελικά πήγαμε μαζί” καταθέτει η 16χρονη.. Μιλάει η πρόεδρος της ένωσης ” ο δρόμος της ζωής” που η αδερφή της απήχθηκε ανήλικη και εντοπίστηκε στην Ολλανδία ως θύμα διακίνησης.. Πέθανε λόγω της κακοποίησης που είχε υποστεί. Αναφέρεται κύκλωμα διακίνησης παιδιών και στη Χερσώνα.

dimpenews.com